Onda ultima la construcció del nou circuit Pump Track per a bicicletes i patins que obrirà al juliol

L'Ajuntament ha invertit 158.000 euros en aquesta nova instal·lació esportiva que ha estat consensuada pels clubs

Esports 11 de junio de 2022 Redacció Redacció
IMG_3959[1]

Onda. 10 de juny de 2022.- El nou circuit de Pump Track per a bicicletes i patins que està executant l'Ajuntament d'Onda obrirà al públic al juliol. Així ho ha anunciat avui el regidor de Ciutat Sostenible i Saludable, Paco Pastor, després de supervisar el bon desenvolupament de les obres.

El traçat de la nova instal·lació esportiva, que se situa al costat del Skate Park, ha estat consensuat pels clubs de bicicletes i patins de la ciutat. A més, al costat d'aquest gran circuit, també es construirà una pista Pump Track infantil, adaptada perquè els més petits puguin practicar esport, així com una zona de jocs infantils. El pressupost total de l'actuació ascendeix a 158.404 euros.

“Onda sumarà una nova instal·lació esportiva de primer nivell i es consolida com a ciutat referent de l'esport i de la vida saludable. Des d'aquest govern municipal continuem fomentant la pràctica d'esport, tant en instal·lacions com en plena naturalesa, per a oferir alternatives d'oci sanes als nostres veïns”, ha destacat Pastor.

Pump Track
Un Pump Track consisteix en un circuit que es pot recórrer completament amb un monopatín sense impulsar-se amb el peu o amb una bicicleta sense la necessitat de pedalar, amb l'impuls solament de la inèrcia i la pròpia habilitat del skater o ciclista.

Ciutat de la infància
D'altra banda, l'Ajuntament d'Onda segueix endavant en la seva aposta per convertir la ciutat en un espai més agradable per als nens i nenes, per la qual cosa a més d'instal·lar nous parcs infantils en la plaça Espanya, el parc de la Panderola i el carrer Luxemburg, ha disposat una ludoteca infantil exterior en la plaça El Pla amb jocs infantils i un goril·la gegant en la plaça 8 de març amb un petit rocòdrom.

Així mateix, ja han arrencat les obres del parc aquàtic que se situarà al Parc de la Ceràmica, i que sumarà altres actuacions paral·leles com la instal·lació d'una tirolina, un tobogan gegant o la renovació de l'actual parc infantil.

Te puede interesar
Lo más visto