Benicàssim prepara les seues festes amb la representació més igualitària

L'Ajuntament obri el termini per a presentar sol·licitud per a representants de les pròximes festes municipals

Cultura 12 de junio de 2022 Redacció Redacció
nombramiento reinas y damas

L'Ajuntament de Benicàssim ha obert a la màxima participació la representació de les seues festes. Per primera vegada, els xiquets i els joves optaran a ser part de la comitiva de representants festers en igualtat de condicions, “obrint les festes a la igualtat de participació ja que fins ara només les xiquetes i joves podien formar part de la cort d'honor”. Així ho ha anunciat l'alcaldessa, Susana Marqués, qui ha continuat dient que “des de la cultura popular i les tradicions apostem perquè la igualtat tinga un paper rellevant sumant-se a la tradicional representació femenina la participació activa de xiquets i joves, garantint amb això la participació plural en els nostres actes de festes. 

Així, el consistori ha obert el termini perquè les persones interessades a representar al seu municipi durant els festejos puguen presentar la seua candidatura. Com ha explicat el regidor de l'àrea responsable, Arturo Martí, “aquells xiquets i xiquetes nascuts en el 2012 i els joves nascuts en els anys 2002, 2003 i 2004 ja poden presentar la seua candidatura, telefonant al 964300962 extensió 216 de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores, o enviant un correu electrònic a [email protected].

Arturo Martí ha animat “tant a xiques com a xics i xiquets i xiquetes al fet que s'animen a representar al municipi i participar activament en totes les celebracions perquè amb això col·laborem entre tots a fer més grans i rellevants les festes de Benicàssim”. El termini d'inscripció estarà obert fins dilluns 20 de juny i, després d'això, es convocarà l'acte d'elecció dels pròxims representants.

Te puede interesar
Lo más visto