Entranyable Jura de Bandera a Onda

Més de 250 persones han jurat en la Plaça Raval de San José.

General 13 de junio de 2022 Redacció Redacció
onda

S'ha realitzat a Onda la jura de bandera per a personal civil que el seu Ajuntament i l'en Comandància Militar van començar a projectar al gener de 2020. El compromís de l'alcaldessa, Carmina Ballester, i la col·laboració de la Subdelegació de Defensa de Castelló han romàs constants tot aquest temps.

A l'acte, que ha tingut lloc en la plaça Raval de San José, han assistit a més el president de la Diputació, la subdelegada del Govern a Castelló, el general cap de la VI zona de la Guàrdia Civil, el comandant naval i altres autoritats civils i militars.

Acompanyant a l'ampli nombre de jurats, un total de 254, entre ells 121 dones i 133 homes, han format una Companyia composta per tres seccions, una del Regiment de Transmissions núm. 21, una altra del Regiment d'Intel·ligència núm. 1 i una composta per membres de la VI Zona de la Guàrdia Civil, al costat d'ells, la banda de música de la Caserna General Terrestre d'Alta Disponibilitat i una esquadra de gastadors del Grup d'Artilleria Antiaèria III/73. Les ensenyes nacionals sobre les quals es va dur a terme la promesa o jurament han sigut l'estendard del Regiment de Transmissions núm. 21 i la Bandera de la VI Zona de la Guàrdia Civil.

Te puede interesar
Lo más visto