L'aeroport de Castelló activa una segona ruta a Londres i eleva a cinc les connexions setmanals amb la capital britànica

L'aerolínia Wizz Air represa els vols a Londres-*Luton, amb dues freqüències setmanals, sumant-se als tres de Ryanair amb Stansted

Economía 14 de junio de 2022 Redacció Redacció
aeropuerto-castellón2

L'aeroport de Castelló ha activat aquest dimarts la ruta de Londres-Luton, amb el que s'eleven a cinc les connexions setmanals amb la capital britànica. Aquest dimecres es posa en marxa l'enllaç amb Katowice (Polònia).

La ruta de Londres-Luton, operada per la companyia Wizz Air, disposa de dues freqüències setmanals, en dimarts i dissabte. Els vols parteixen de l'aeroport londinenc a les 5.50 hores, amb arribada a Castelló a les 9.10 hores. En sentit invers, l'eixida de Castelló és a les 9.40 hores, amb arribada a Londres a les 11.05 hores.

L'enllaç amb Londres-Luton se suma al que opera l'aerolínia Ryanair amb l'aeroport de Londres-Stansted, amb tres freqüències setmanals, en dimarts, dijous i dissabte.

La directora general de l'aeroport de Castelló, Blanca Marín, ha manifestat que la convergència de totes dues rutes, amb un total de cinc freqüències setmanals, "amplia la porta d'entrada per a l'arribada de turistes britànics a la província".

Blanca Marín ha incidit en què totes dues connexions són de caràcter anual, "per la qual cosa continuaran vigents durant l'hivern, contribuint d'aquesta manera a la desestacionalització del sector turístic".

D'altra banda, demà se suma la ruta de Katowice, operada també per Wizz Air, amb dos vols setmanals, en dimecres i diumenge.

Amb la posada en marxa de la connexió amb Polònia s'aconseguiran les 17 freqüències setmanals, xifra rècord en la trajectòria de l'aeroport.

Te puede interesar
Lo más visto