Jornada de vacunació COVID pediàtrica i d'adults a Castelló

El Departament de Salut de Castelló organitza tres noves jornades de vacunació els dies 16,22 i 27 de juny de 16 a 21 hores al Pati dels Tarongers del Hospital General de Castelló

Sanitat 16 de junio de 2022 Redacció Redacció
Unknown

Aquesta nova jornada va dirigida a tota la població, tant pediàtrica com adulta, que estigui pendent de rebre alguna de les dosis de la vacuna contra la COVID-19. A més, amb l'objectiu de facilitar l'accés a la vacunació i completar la pauta indicada, el Departament de Salut de Castelló ha remès citacions a través de SMS a aquelles persones d'entre 18 i 59 anys que els falta rebre la dosi de reforç i que resideixen en els municipis de Castelló, Borriol, Almassora, Orpesa, Torreblanca i la zona bàsica de salut de l'Alcora.

Segons estableix l'Estratègia de Vacunació del Ministeri de Sanitat, el període recomanable entre la vacuna i un diagnòstic positiu de COVID-19 és de 5 mesos, per la qual cosa seria ara el moment de rebre la vacuna aquelles persones que van sofrir aquesta patologia en l'ona de contagis de gener de 2022 i no van poder inocular-se la dosi pendent.

Per part seva, des dels centres de salut també s'ofereix la vacunació a través de prèvia sol·licitud de la persona interessada i sempre amb cita programada. D'aquesta manera, el Departament de Salut de Castelló facilita l'accés a la vacuna de la COVID amb jornades de vacunació massiva sota una programació setmanal durant aquest mes de juny.

Te puede interesar
Lo más visto