El pròxim curs començarà el dilluns 12 de setembre per a l'alumnat

Per primera vegada, les classes d'Infantil, Primària, ESO, Batxillerat, FP i de les EOI acabaran simultàniament i ho faran el dimecres 21 de juny

Educació 16 de junio de 2022 Redacció Redacció
vuelta-al-cole-lalfas

La Conselleria d'Educació, Cultura i Esport ha publicat en el 'Diari Oficial de la Generalitat Valenciana' el calendari escolar del pròxim curs 2022-2023. El dilluns 12 de setembre serà el primer dia de classe per a l'alumnat d'Educació Infantil, Primària, ESO, Batxillerat i Formació Professional, tant en FP Bàsica (FPB) com en les titulacions de grau mitjà i superior.

Per primera vegada, les classes d'Infantil, Primària, ESO, Batxillerat, FP i també les de les escoles oficials d'idiomes (EOI) acabaran totes alhora. Així, l'últim dia de classe del pròxim curs 2022-2023 serà el dimecres 21 de juny. Igualment, l'alumnat dels programes formatius de qualificació bàsica (PFQB) i el d'FPB de segona oportunitat també finalitzarà les classes el 21 de juny.

La Conselleria publica aquest calendari després d'escoltar tota la comunitat educativa en les diverses meses de negociació amb els sindicats docents, les patronals de l'ensenyament concertat, les famílies i l'alumnat.

Tant en el cas dels PFQB com en el de l'FPB de segona oportunitat, les classes del curs 2022-2023 començaran el dimecres 14 de setembre. Pel que fa a les EOI, les classes arrancaran el dilluns 26 de setembre.

En formació de persones adultes (FPA), l'inici de curs serà el dilluns 19 de setembre, i la fi, el divendres 16 de juny.

En ensenyaments artístics de música i dansa, elementals i professionals; ensenyaments professionals d'arts plàstiques i disseny, i ensenyaments esportius de règim especial, les classes començaran el dimecres 21 de setembre i acabaran el divendres 16 de juny.

Te puede interesar
Lo más visto