Cs critica que el Fadrell demane 17.280€ a un espectacle enfront dels 3.600 que va pagar el FUC

Ventura: “L'alcaldessa promocione una oferta turística que es queda en els titulars i deixa arrere moltes altres per la ineficàcia del seu Govern”

Política 16 de junio de 2022 Redacció Redacció
Esteban ventura_6

El portaveu adjunt de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Castelló, Esteban Ventura, ha criticat que el Fadrell “demane 17.280€ a l'empresa Frank Motor Show per a portar el seu espectacle durant el mes de juliol a la capital de la Plana mentre el Festival Universitari de Castelló (FUC) que es va celebrar el mes d'abril passat va pagar 3.600€”.

Ventura ha recordat que el FUC es va celebrar en l'actual recinte de Fires i Mercats que té una superfície de 48.000 metres quadrats. Recinte que aquesta empresa ja va sol·licitar al costat d'altres emplaçaments de la ciutat en 2020, inclòs l'antic recinte de Fires i Mercats i el Fadrell li ho va denegar. Aquest últim pel qual ara concedeixen permís i demanen 17.280€ corresponent a 1800m2 atés l'epígraf 2,7 de circs i espectacles per ocupació de via pública.

En aquest sentit, el portaveu adjunt de Cs no entén “per què existeixen diferències de criteris: de llocs, abans no, ara sí; de preus…” A més Ventura ha lamentat que l'alcaldessa “promocione una programació turística deixant-se moltes opcions arrere com aquesta, la dels xiringuitos que segueixen sense obrir les seues portes, el nou ZASca per a les tasques i les plagues de mosquits que són els únics que s'han fet els amos de l'estiu”.

L'edil de Cs ha indicat que “mentre altres ciutats veïnes ajuden a crear oportunitats i amplien l'oferta d'activitats per a dinamitzar l'economia local després de dos anys en pandèmia, Castelló com sempre, es queda arrere: en el titular posant bastons a les rodes”. A València per dos mesos el Frank Motor Show ha pagat 1.500€; pel mateix temps a Borriana, 900€ i per 3 setmanes a Vila-real 700€, “I per Castelló Tornaran a passar de llarg els cotxes de les acrobàcies del Hormiguero”, ha conclòs Ventura.

Te puede interesar
Lo más visto