Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Cs critica que el Fadrell demane 17.280€ a un espectacle enfront dels 3.600 que va pagar el FUC

Ventura: “L'alcaldessa promocione una oferta turística que es queda en els titulars i deixa arrere moltes altres per la ineficàcia del seu Govern”

Política 16/06/2022 Redacció Redacció
Esteban ventura_6

El portaveu adjunt de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Castelló, Esteban Ventura, ha criticat que el Fadrell “demane 17.280€ a l'empresa Frank Motor Show per a portar el seu espectacle durant el mes de juliol a la capital de la Plana mentre el Festival Universitari de Castelló (FUC) que es va celebrar el mes d'abril passat va pagar 3.600€”.

Ventura ha recordat que el FUC es va celebrar en l'actual recinte de Fires i Mercats que té una superfície de 48.000 metres quadrats. Recinte que aquesta empresa ja va sol·licitar al costat d'altres emplaçaments de la ciutat en 2020, inclòs l'antic recinte de Fires i Mercats i el Fadrell li ho va denegar. Aquest últim pel qual ara concedeixen permís i demanen 17.280€ corresponent a 1800m2 atés l'epígraf 2,7 de circs i espectacles per ocupació de via pública.

En aquest sentit, el portaveu adjunt de Cs no entén “per què existeixen diferències de criteris: de llocs, abans no, ara sí; de preus…” A més Ventura ha lamentat que l'alcaldessa “promocione una programació turística deixant-se moltes opcions arrere com aquesta, la dels xiringuitos que segueixen sense obrir les seues portes, el nou ZASca per a les tasques i les plagues de mosquits que són els únics que s'han fet els amos de l'estiu”.

L'edil de Cs ha indicat que “mentre altres ciutats veïnes ajuden a crear oportunitats i amplien l'oferta d'activitats per a dinamitzar l'economia local després de dos anys en pandèmia, Castelló com sempre, es queda arrere: en el titular posant bastons a les rodes”. A València per dos mesos el Frank Motor Show ha pagat 1.500€; pel mateix temps a Borriana, 900€ i per 3 setmanes a Vila-real 700€, “I per Castelló Tornaran a passar de llarg els cotxes de les acrobàcies del Hormiguero”, ha conclòs Ventura.

Te puede interesar

230425_PRE_Foto1_cesion_Palau

Ximo Puig afirma que la recuperació de la titularitat del Palau de la Generalitat constitueix un "acte de justícia" per al conjunt del patrimoni valencià

Redacció
Política 25/04/2023

- El president de la Generalitat i el president de la Diputació de València han rubricat aquest dimarts l'acord pel qual la Generalitat es converteix en la titular de l'edifici sede de l'autogovern - El responsable del Govern valencià destaca que el Consell assumeix la propietat del Palau de la Generalitat de mans de la Diputació de València "des de la cooperació i el bon veïnatge" - La signatura de l'acord, que s'ha realitzat coincidint amb el dia que es recorda la pèrdua dels furs en la Batalla d'Almansa, permet culminar un llarg procés iniciat fa 40 anys

Lo más visto

Newsletter