Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Port Castelló col·labora amb la tercera edició del Festival Internacional de Imatge Submarina

L'embarcació “Columbretes” s'adapta perquè puguen participar persones amb mobilitat reduïda

General 17/06/2022 Redacció Redacció
Columbretes

L'Autoritat Portuària de Castelló ha col·laborat en III Festival Internacional de Imagen Submarina -FESIMASUB- organitzat per la Federació d'Activitats Subaquàtiques de la Comunitat Valenciana, adaptant la seua embarcació “Columbretes” per a fer-la accessible a persones amb mobilitat reduïda i puguen gaudir d'una immersió a l'illa Grossa de l'arxipèlag de les Illes Columbretes. 

Personal voluntari de Creu Roja, Salvament Marítim i PortCastelló es van sumar a aquesta iniciativa aportant el seu granet d'arena, al costat d'empreses de la Comunitat Portuària, acompanyant als usuaris i transportant el material necessari per a una immersió tan especial.

Aquesta acció forma part de la política de RSC que impulsa l'Autoritat Portuària de Castelló, donant suport a activitats que tenen un vessant d'obra social. De fet, PortCastelló col·labora també aportant la seua embarcació en l'esdeveniment “Un mar para todos” que anualment organitza la Confederación Española de Personas con Discapacidad Física y Orgánica -COCEMFE- al costat del Real Club Náutico de Castellón.

Aquesta tercera edició del Festival Internacional de Imagen Submarina ha atret a experts i professionals de la fotografia, que han gaudit de la bellesa dels fons submarins en un dels enclavaments més privilegiats del Mediterrani.

Te puede interesar

IMG-20230421-WA0003

La Jornada d'Innovació del Departament de Salut de Castelló ha posat èmfasi en els reptes i les oportunitats que ofereix la Intel·ligència Artificial (IA) en l'àmbit de l'atenció sanitària

Redacció
Sanitat 21/04/2023

Més de 70 professionals de la salut es van reunir a PortCastelló en una trobada dedicada a l'intercanvi de coneixements i experiències en l'àmbit de la salut. Aquest esdeveniment va tenir lloc amb l'objectiu de fomentar la col·laboració i la coordinació entre els diferents actors del sector sanitari

rp_turisme

El departament de Turisme està organitzant una celebració especial per al Sant Joan mariner, que inclourà una Fira de Productes Gastronòmics.

Andrea Andreu
General 25/05/2023

Per a la jornada del 24 de juny, en el marc de la celebració del Sant Joan mariner, està programat un passeig en barca en dos torns, un al matí i un altre a la tarda. A més, al passeig de Manuel Azaña es muntarà una Fira de Productes Gastronòmics i de Proximitat, on es podrà gaudir i degustar dels sabors locals i dels productes de la zona.

_DSC7539

La Diputació haja aprovat un conveni de 150.000 euros per a promocionar turísticament els pobles de l'Alt Palància que van resultar afectats per l'incendi de l'any 2022.

Redacció
General 16/05/2023

aquesta aportació de 150.000 euros prové del Patronat Provincial de Turisme i serà gestionada per la Mancomunitat Intermunicipal de l'Alt Palància. Aquesta col·laboració entre diferents institucions demostra un esforç conjunt per a reforçar el sector turístic en aquesta zona i ajudar a compensar els efectes negatius de l'incendi sobre l'economia local.

Lo más visto

Newsletter