Port Castelló col·labora amb la tercera edició del Festival Internacional de Imatge Submarina

L'embarcació “Columbretes” s'adapta perquè puguen participar persones amb mobilitat reduïda

General 17 de junio de 2022 Redacció Redacció
Columbretes

L'Autoritat Portuària de Castelló ha col·laborat en III Festival Internacional de Imagen Submarina -FESIMASUB- organitzat per la Federació d'Activitats Subaquàtiques de la Comunitat Valenciana, adaptant la seua embarcació “Columbretes” per a fer-la accessible a persones amb mobilitat reduïda i puguen gaudir d'una immersió a l'illa Grossa de l'arxipèlag de les Illes Columbretes. 

Personal voluntari de Creu Roja, Salvament Marítim i PortCastelló es van sumar a aquesta iniciativa aportant el seu granet d'arena, al costat d'empreses de la Comunitat Portuària, acompanyant als usuaris i transportant el material necessari per a una immersió tan especial.

Aquesta acció forma part de la política de RSC que impulsa l'Autoritat Portuària de Castelló, donant suport a activitats que tenen un vessant d'obra social. De fet, PortCastelló col·labora també aportant la seua embarcació en l'esdeveniment “Un mar para todos” que anualment organitza la Confederación Española de Personas con Discapacidad Física y Orgánica -COCEMFE- al costat del Real Club Náutico de Castellón.

Aquesta tercera edició del Festival Internacional de Imagen Submarina ha atret a experts i professionals de la fotografia, que han gaudit de la bellesa dels fons submarins en un dels enclavaments més privilegiats del Mediterrani.

Te puede interesar
Lo más visto