ALmenara celebra les Festes de Dalt de la Muralla entre el 18 i 25 de juny

La Comissió recupera els festejos després del parèntesi provocat per la Covid-19

General 18 de junio de 2022 Redacció Redacció
FESTESMURALLA

Després del parèntesi de dos anys per la pandèmia de la Covid-19, aquest dissabte retornaran a Almenara les tradicionals festes de Dalt de la Muralla amb actes taurins, musicals, gastronòmics i familiars per a celebrar unes jornades de germanor entre el 18 i el 25 de juny. Des de la Comissió de Festes s'ha preparat un “programa concorde a l'època i circumstàncies actuals” que esperen agrade a tots els veïns i veïnes. També s'ha volgut agrair la col·laboració de totes les empreses, comerços i persones que han facilitat que les festes es puguen recuperar i continuar celebrant.

La programació començarà el dissabte 18 amb el tradicional tret de carcasses al migdia. A la vesprada arribaran els actes taurins, amb un bou brau de la ramaderia d'Antonio San Román amb el número 28 i guarisme 7. A la nit s’embolará al carrer Juan de Austria un altre exemplar del mateix ramader, marcat amb el número 44, guarisme 7. 

La programació seguirà el dilluns 20 amb les tradicionals cucanyes a les 13 hores enfront de la comissió. A la vesprada, a les 17.30 hores al carrer Castelló hi haurà parc aquàtic, amb repartiment d'orxata i fartons, amb la col·laboració de Reale Seguros d'Almenara.

El dimarts 21, arribarà la segona jornada de cucanyes. A la vesprada, a partir de les 18.30 hi haurà exhibició de bestiar boví de Vicent Benavent. A la nit, bou embolat infantil a les 22.30 al qual seguirà un bou embolat del mateix ramader en l'encreuament entre C/La Creu i Agüelet. Per al dimecres, els més xicotets tindran de nou cucanyes a les 13 hores. A la vesprada hi haurà berenar popular, mentre que a la nit, a les 23 hores es farà un bou embolat infantil, seguit de la xopà i xocolatà. El dijous a la vesprada hi haurà parc infantil des de les 17 hores al carrer La Creu entre Sant Pere i Agüelet. 

El divendres 24, a les 13 hores, arribarà l'últim dia de cucanyes. A la vesprada, a les 18.30 arribaran les vaques de Vicent Benavent. A la nit, a les 22.30 hi haurà bou embolat per a xiquets i xiquetes, al qual seguirà l’embolada d'un bou de la ramaderia de Vicent Benavent en l'encreuament entre els carrers Castelló i Balmes. La fi de festa arribarà el dissabte 25 amb el tradicional sopar popular i la discomòbil amb espuma enfront del parc, a càrrec de DJ Díaz.

Te puede interesar
Lo más visto