Penyeta Roja llança el projecte ‘Convergents’ per a visibilitzar el treball de l'alumnat

La iniciativa ha consistit a realitzar peces de ceràmica per a la seua posterior exhibició en diferents punts de la ciutat de Castelló

Educació 20 de junio de 2022 Redacció Redacció
627b88e94f9191496265241

El complex socioeducatiu Penyeta Roja ha llançat el projecte ‘Convergents’ amb l'objectiu de visibilitzar el treball que realitza l'alumnat del centre i acostar-lo a la ciutadania, així com potenciar la seua motivació amb una participació real en les propostes de la seua ciutat. La iniciativa ha consistit a realitzar peces de ceràmica per a la seua posterior exhibició en diferents punts de la ciutat de Castelló, així com en l'última edició de la Nit de l’Art.

Tal com explica la professora de Ceràmica, Berta Garrido, el nom de la iniciativa «es refereix a la trobada de dos punts, coses, idees o situacions que parteixen de llocs diferents. En el nostre cas, unim la muntanya des d'on està situat Penyeta Roja cap al centre de la ciutat de Castelló. A més, el projecte ‘Convergents’ ha suposat el repte de treballar, mostrar i compartir».

Des del taller de ceràmica i els Programes Formatius de Qualificació Bàsica (PFCB) de productes ceràmics s'han realitzat nombroses peces de ceràmica amb l'alumnat de tot el centre, per a la seua posterior instal·lació a la ciutat de Castelló així com participar en les jornades d'exposició artística de l'última edició de la Nit de l’Art.

El treball s'ha dut a terme organitzant diverses jornades per a l'elaboració de les peces, i en les quals han participat tots els alumnes del centre amb l'orientació de les professores de ceràmica, tutores i auxiliars. Tot el procés ha sigut documentat per a exposar-lo a través d'imatges, textos i vídeos. 

Te puede interesar
Lo más visto