Vila-real atén la demanda de veïns i locals i habilita un pàrquing provisional durant les obres de l'Estadi de la Ceràmica

El consistori acorda amb el Villarreal CF obrir al públic l'aparcament annex a la plaça Pascual Font de Mora pel fet que els treballs en l'estadi han inutilitzat la zona d'estacionament de la plaça del Llaurador

General 20 de junio de 2022 Redacció Redacció
parking (2)

 
L'Ajuntament de Vila-real habilitarà una zona d'aparcament provisional per a donar resposta a la falta de places de pàrquing en la zona de l'Estadi de la Ceràmica motivada pels treballs d'ampliació i reforma del camp municipal de futbol. Aquestes obres han obligat a inutilitzar l'espai d'estacionament de la plaça del Llaurador, amb les consegüents molèsties per a veïns i residents del barri, així com per als locals d'hostaleria i comerç. Per això, i en resposta a aquestes peticions, el regidor responsable del departament de Mobilitat, Emilio M. Obiol, ha anunciat que el consistori, a través del Pla especial d'aparcaments, ha arribat a un acord amb el Villarreal CF per a habilitar el pàrquing situat entre els carrers Blasco Ibáñez i Serra d’Espaneguera, annex a la plaça Pascual Font de Mora, que el club utilitza els dies de partit.

“Gràcies al Pla especial d'aparcaments, en els últims anys hem donat resposta a les necessitats dels veïns i veïnes en diferents zones del municipi, i també hem contribuït a reduir la circulació de vehicles en el centre urbà, per a una ciutat més sostenible i amable”, recalca el regidor de Mobilitat. En aquest cas, Obiol assenyala que “som conscients de les molèsties que les obres de l'Estadi de la Ceràmica estan generant a la ciutadania, especialment als veïns i veïnes del barri i als establiments d'hostaleria i comercials, per la qual cosa reiterem les disculpes i volem donar solució al problema de la falta d'aparcament que s'ha generat pel fet que les obres de l'estadi afecten també part de la plaça del Llaurador”.

La solució acordada per l'Ajuntament i el Villarreal CF passa per obrir al públic les 24 hores el pàrquing que el club utilitza els dies de partit per als seus abonats, situat a escassos metres de la plaça del Llaurador. “D'aquesta manera, tant els veïns com visitants, clients dels establiments de la zona i la ciutadania en general podran estacionar els seus vehicles en aquest aparcament”, detalla el regidor, qui remarca que “la mesura es mantindrà vigent mentre duren les obres de l'Estadi de la Ceràmica”. 

El projecte de transformació de l'Estadi de la Ceràmica que està actualment en execució generarà 3.000 metres quadrats d'espai públic a l'entorn dels carrers Benicàssim i Almassora, i sobretot dotarà d'una major seguretat al camp de futbol del Villarreal CF, completant el procés de millora contínua del recinte dut a terme pel club en col·laboració amb l'Ajuntament de Vila-real. Les obres van arrancar a mitjan maig i es prolongaran fins a desembre, quan podran tornar a celebrar-se trobades, encara que la previsió és que la transformació estiga completada al març de 2023, amb motiu del centenari del club.

Te puede interesar
Lo más visto