Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Vila-real ofereix teràpies individualitzades per als menors amb necessitats educatives especials en col·laboració amb XiCaES

La iniciativa, que compta amb la col·laboració de la Regidoria de Serveis Socials, es durà a terme al juliol i agost, dirigida a menors de 3 a 16 anys

Educació 20/06/2022 Redacció Redacció
Captura de Pantalla 2022-06-20 a les 12.34.25

 
Els menors amb diversitat funcional de Vila-real tindran garantida la continuïtat de les seues teràpies durant l'estiu gràcies a l'acord aconseguit entre XiCaEs, projecte recolzat per Fundació Caixa Rural Vila-real, i la Regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de Vila-real amb la finalitat de donar resposta a les necessitats educatives especials que presenten famílies de la localitat.

Així, durant els mesos de juliol i agost, XiCaEs oferirà un servei de teràpies individualitzades, que tindran un cost simbòlic i seran impartides per professionals de psicologia, logopèdia, teràpia ocupacional i fisioteràpia. Aquest projecte donarà resposta a la demanda de les famílies amb menors amb capacitats especials perquè en períodes de descans les necessitats d'aquests xiquets i xiquetes no desapareixen i fins i tot poden tindre una reculada, tal com expliquen des de XiCaEs.

Per part seua, la primera tinenta d'alcalde i regidora de Serveis Socials, Silvia Gómez, ressalta la importància d'aquest nou projecte de col·laboració que “reforça la nostra aliança amb la Fundació Caixa Rural Vila-real, a través del projecte XiCaEs, per a continuar treballant per les persones i millorant la qualitat de vida i la salut de la població, especialment d'aquells que són més vulnerables, com els xiquets i xiquetes amb necessitats especials”. Aquesta iniciativa, que es durà a terme durant els mesos de juliol i agost, va dirigida a menors amb necessitats educatives especials, en edats compreses entre els 3 i els 16 anys. Les inscripcions ja estan obertes i es poden realitzar a través d'un formulari que trobaran en la pàgina web www.fundaciocaixarural.org o enviant un correu electrònic a [email protected].

Te puede interesar

debat Poble (1)

L'Alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha anunciat que reclamarà la gestió municipal del Centre Especialitzat d'Atenció a les Persones Majors (CEAM) de l'Olivera

Redacció
General 25/05/2023

L'Ajuntament de Vila-real ha presentat el Pla de Convivència, Humanització i Millora dels Espais Públics, el qual inclourà un programa destinat a esponjar els barris de la ciutat. Aquest programa té com a objectiu utilitzar els solars buits com a espais per a la convivència veïnal i per a promoure activitats culturals o comercials

foto ivaj

L'IVAJ (Institut Valencià de la Joventut) és l'organisme encarregat de gestionar les places en albergs i campaments per a grups juvenils a través del programa Viu l'Estiu.

Redacció
Educació 18/05/2023

Les instal·lacions dels albergs i campaments gestionats per l'IVAJ en el marc del programa Viu l'Estiu ofereixen als grups juvenils serveis de pensió completa, que inclou les tres àpats principals (esmorzar, dinar i sopar). A més, s'inclou l'allotjament en habitacions compartides amb lliteres o altres tipus d'allotjament adequat per a grups.

230509_PRE_Foto1_XPuig_Universia

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha destacat la importància de la contribució de les universitats per afrontar els desafiaments de les "transicions disruptives d'aquesta dècada".

Redacció
Educació 10/05/2023

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha participat en l'obertura de la V Trobada Internacional de Rectors Universia 2023, que ha tingut lloc a València. Aquest esdeveniment ha reunit a 700 líders acadèmics de 14 països, amb l'objectiu de debatre i intercanviar coneixements sobre els reptes actuals de l'educació superior.

2023-05-05 Borriana Educació

L'Ajuntament de Borriana, a través de l'alcaldessa Maria Josep Safont, ha destacat la importància d'invertir en la millora de les instal·lacions públiques educatives.

Redacció
Educació 05/05/2023

S'inclou la reforma de diversos centres educatius a Borriana, com ara el CEE Pla d'Hortolans, el CEIP Penyagolosa, Vilallonga i el Roca i Alcaide. Aquestes reformes tenen com a objectiu millorar les instal·lacions i les condicions dels centres educatius per a garantir un entorn adequat per a l'aprenentatge dels estudiants.

Lo más visto

Newsletter