La Diputació de Castelló realitza aquest diumenge la segona excursió del programa ‘De ruta amb la Dipu’

Aquest itinerari totalment gratuït ofereix en aquesta segona eixida una visita al Poblat de ‘Els Castellàs’ i el roure de Cavanilles

Esports 25/06/2022 Redacció Redacció
628f58e707f7220220526123935

La Diputació de Castelló posa en marxa aquest diumenge 26 de juny la segona excursió planejada dins del programa creat amb motiu del bicentenari ‘De ruta amb la Dipu’. Aquest itinerari, que és totalment gratuït i compta amb un total de 18 trajectes, realitza en aquesta ocasió una visita al Poblat de ‘Els Castellàs’ i el roure de Cavanilles situats a la Serra d’en Garcerán

La ruta tindrà inici a les 9.00h del matí i finalitzarà entorn a les 12.00h del migdia. Amb una longitud aproximada de 5 quilòmetres, les persones inscrites podran conéixer com vivien els ibers en aquestes abruptes muntanyes, gràcies al jaciment iber ‘Els Castellàs’. També presenciaran algunes de les espècies vegetals més representatives del territori valencià, com és el cas del roure de Cavanilles, catalogat per l'il·lustre botànic valencià en el s.XVIII.

La diputada provincial de Medi Natural, l'àrea del qual ha pres la iniciativa, María Jiménez, ha recalcat l'èxit de la primera senda amb desenes de participants i ha animat a la societat castellonenca a participar en aquesta segona ruta sense cap cost per als usuaris, ‘’que podran conéixer meravellosos paisatges naturals’’.

Les persones interessades a apuntar-se poden formalitzar les reserves de manera gratuïta entrant en la pàgina web de la Diputació de Castelló, a través de l'enllaç en el qual, a més, s'explica per a quina mena de públic es recomana cadascuna de les rutes.

Te puede interesar
Lo más visto