Les platges de Nules estaran lliures de fums aquest estiu

Nules rep les banderes “Platges sense fum” a l’adherir-se per segon any al pla de la Generalitat Valenciana per a preservar el medi ambient

General 28 de junio de 2022 Redacció Redacció
IMG_7319

Nules comptarà enguany amb totes les seues platges lliures de fums al adherir-se totes elles al pla de la Generalitat Valenciana anomenat “Platges sense fums”, amb el qual es vol preservar a la població i al territori dels efectes nocius del tabac i de les deixalles dels cigarrets. 

Precisament hui, la regidora de Platges, M. José Esteban, ha rebut les banderes “Platges sense fum” que onejaran a les platges les Marines, Bovalar, i l’Alcúdia de mans de  la Secretària Autonòmica de Salut Pública i del Sistema Sanitari Públic, Isaura Navarro; del Director del Centre de Salut Pública de Castelló, Carles Escrig; i del cap d'àrea de Relacions Institucionals, Europees i Vertebració del Territori de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP), Roberto Bermell.

D'aquesta manera Nules torna a conscienciar, un any més, amb la protecció de fums de les seues platges, i busca fomentar les conductes exemplars que influeixen en els més menuts i conscienciar dels efectes negatius del tabac i dels seus residus.

Així doncs, la regidora de Platges, M. José Esteban, assenyala al respecte que “tant la platja de les  Marines com la de Bovalar i la de l’Alcúdia estaran senyalitzades per evitar que les persones usuàries fumen i preservar així la població i el territori dels nocius efectes del tabaco”. Aquesta acció ve emmarcada en el pla de la Generalitat Valenciana per preservar el medi ambient a què Nules es va adherir l'any passat per primera vegada amb la platja de les Marines.

Te puede interesar
Lo más visto