Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Peníscola ultima els preparatius per a donar principi a les activitats d'estiu en el Centre Juvenil

La reserva de plaça pot tramitar-se al llarg de tota aquesta setmana en el Centre Juvenil, de 10h a 14h

Cultura 30 de junio de 2022 Redacció Redacció
WhatsApp Image 2022-06-30 at 7.41.51 AM (1)

Demà dia 1 de juliol, donarà principi el programa d'activitats l'Estiu al Centre Juvenil. La Regidoria de Benestar Social i Salut de l'Ajuntament de Peníscola ha programat, un any més, l'agenda d'activitats dirigida als més jóvens per als mesos de juliol i agost, "amb l'objectiu d'oferir activitats gratuïtes i interessants per a un segment d'edat que ja no té accés a l'escola d'estiu i requereix opcions d'oci complementàries a les esportives que també s'ofereixen en la població", ha explicat la regidora de l'àrea, María Jesús Albiol.

L'equip de l'àrea estarà tota aquesta setmana fent tasques informatives i formalitzant inscripcions en el mateix Centre Juvenil, entre les 10h i les 14h.

Els participants, a més de les activitats relatives a les de les mateixes instal·lacions del Centre Juvenil, podran gaudir de tallers relacionats amb la cuina, les manualitats o l'art, en horari matinal, de 10.00h a 14.00h.

"Des de la Regidoria, al llarg de tot l'any, també a l'estiu, treballem per a donar cobertura a les demandes de tots els trams d'edat, des de la més primerenca fins als més majors, els programes que estem impulsant en els últims anys - també els específics d'estiu- anem recuperant-los després de la pandèmia que els ha vingut condicionant i continuem treballant per a poder protegir tots els usuaris i monitors que formen part dels equips que els porten avant" ha destacat Albiol.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter