Nules hissa la seua bandera blava a la Platja de les Marines

També onegen les banderes Qualitur a les platges de Bovalar i de les Marines

General 30 de junio de 2022 Redacció Redacció
IMG_7361

La Bandera Blava de la platja de les Marines ja oneja després de la seua hissada que ha tingut lloc aquest dijous amb l’assistència de l’alcalde, David García, de la regidora de Platges, M. José Esteban, i del regidor de Medi Ambient, César Estañol.

De fet, cal assenyalar que la platja de les Marines ha estat guardonada per quart any consecutiu  amb el distintiu internacional Bandera Blava  que atorga la Fundació per l’Educació Ambiental (FEE). Es tracta, doncs, d’un guardó amb el qual es reconeix l’elevada qualitat de l’aigua així com l’excel·lència en els serveis que es presten a les persones usuàries i la conservació del medi natural.  

Davant açò, la regidora de Platges, M. José Esteban, ressalta que “un any més la platja de les Marines ha estat guardonada amb aquest distintiu  que atorga la Fundació per l’Educació Ambiental (FEE) gràcies a l’esforç fet pel personal de diferents departaments municipals. Anem a seguir treballant en aquesta direcció perquè les platges de Nules, any enrere any, tinguen el reconeixement que es mereixen. No obstant això, ara una de les nostres prioritats és  treballar en les platges de Bovalar i de l’Alcúdia per a que també puguen comptar amb aquest guardó”.  

 

Banderes Qualitur

Per altra banda, també ha tingut lloc hui la hissada de la bandera Qualitur tant a la platja de les Marines com a la platja de Bovalar. De manera que, aquestes banderes les atorga Turisme Comunitat Valenciana com a reconeixement de la qualitat i gestió mediambiental. 

Les platges de Nules tenen, a més, altres distintius de reconeixement de qualitat per la gestió del seu litoral. Així doncs, a més de la Bandera Blava de la platja de les Marines i de les banderes Qualitur de les platges de Bovalar i de  les Marines també compta amb les banderes ISO 9001, que reconeix la qualitat en la gestió dels serveis per a les persones usuàries i en la satisfacció dels clients,  i ISO 14001, dissenyada per a controlar les responsabilitats i impactes medi ambientals.

Així mateix, enguany per primera vegada totes les seues platges compten amb la bandera “Platges sense fum” al adherir-se les platges de les Marines, de Bovalar i de l’Alcúdia a aquest pla de la Generalitat Valenciana amb el qual es vol preservar  la població i el territori dels efectes nocius del tabac i de les deixalles dels cigarrets. 

Te puede interesar
Lo más visto