Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Orpesa, distingida amb el segell ‘Castelló Ruta de Sabor’

La iniciativa, promoguda per la Diputació provincial, premia la col·laboració i implicació del municipi amb el producte turístic gastronòmic

General 04 de julio de 2022 Redacció Redacció
Sello Castelló Ruta de Sabor (1)

El municipi d'Orpesa ha sigut distingit amb el segell ‘Castelló Ruta de Sabor’, una iniciativa promoguda i finançada per la Diputació de Castelló a través de la que es pretén promocionar el turisme gastronòmic i agroturisme local i de la província. L'alcaldessa, Araceli de Moya, al costat del tècnic de turisme municipal, Nacho Doménech, han sigut els encarregats de recollir aquest distintiu.

Es tracta d'una acció que “premia la nostra col·laboració i implicació amb el Producte Turístic Gastronòmic i Agroturístico Castelló Ruta de Sabor”, ha subratllat de Moya, qui s'ha mostrat “molt satisfeta per aquest nou reconeixement que confirma la nostra ferma aposta pel turisme de gastronomia”.

Cal destacar que en aquest acte, que ha tingut lloc en el Palau de la Diputació Provincial, s'ha fet lliurament del reconeixement a les dues oficines de turisme amb les quals compta la localitat costanera (La Petxina i Amplàries). Entre l'oferta privada del destí també ha recollit el seu guardó el restaurant Anubo.

Te puede interesar

Carnaval 2023

Orpesa es prepara per a celebrar el Carnestoltes

Redacció
General 13 de febrero de 2023

El municipi d'Orpesa es prepara per a acollir una de les cites més acolorides i divertides del calendari. El Carnestoltes torna a la localitat amb una àmplia programació per als dies 24 i 25 de febrer.

Lo más visto

Newsletter