Nules apropa la lectura als seus veïns també a l’estiu amb la biblioplatja

El servei estarà disponible a la TouristInfo fins al 31 d’agost

Cultura 04 de julio de 2022 Redacció Redacció
IMG-20220704-WA0009

L'Ajuntament de Nules ofereix, un any més, el servei de la biblioplatja perquè les persones que ho desitgen puguen continuar gaudint de la lectura també als mesos d’estiu. De fet, aquest any ha hagut un canvi d'ubicació i la biblioplatja s'ha tornat a  instal·lar a l'oficina TouristInfo, com era habitual fa uns anys.

Per tant, la biblioplatja estarà oberta en horari de 9.30 a 13.30 hores fins al 22 de juliol, i des d'aquesta data fins al 31 d'agost només estarà disponible per a la devolució i renovació de préstecs i en l'horari d'informació turística. 

Així mateix, les persones usuàries d’aquest servei  podran també gaudir d’activitats relacionades amb la dinamització i foment de la lectura, enfocades principalment al públic infantil per apropar així els hàbits de lectura als més menuts i que s'habituen a llegir en el seu temps lliure.

"Amb la biblioplatja busquem, entre d’altres, que les persones estiuejants a les nostres platges  tinguen una forma d'entreteniment més com és la lectura, donat que la biblioplatja forma part del programa de foment de la lectura que realitza la Biblioteca Municipal “José Vicente Felip Monlleó” i que compta amb diferents actuacions que es desenvolupen al llarg de l’any", comenta la regidora de Biblioteca, M. José Esteban.

Te puede interesar
Lo más visto