La policia local forma a dos nous agents per a la seua Unitat de Drons

En total seran tres els agents especialitzats en aquesta tecnologia

General 08 de julio de 2022 Redacció Redacció
IMG-20220705-WA0010

La Policia Local de Nules millora la seua intel·ligència de drons amb la formació específica de dos nous agents en aquesta tecnologia de seguretat. 

Davant açò, cal assenyalar que Nules compta amb una Unitat Especial de Drons des de l’any 2018 que els ha permès fer un pas més en la seguretat i millorar així també les competències de la policia local. Així doncs, amb aquesta ampliació de personal, la unitat arriba als tres agents especialitzats en l'ús dels drons per a la protecció local del municipi.

“Un dels objectius en què estàvem treballant per millorar la seguretat de la nostra població era ampliar la unitat especial de drons de la Policia Local. Amb la formació d’aquests dos nous agents i els quasi quatre anys d'experiència que ja té aquesta unitat creiem que hem aconseguit que Nules estiga a l'última amb la seguretat digital i la nostra policia tinga al seu abast la millor tecnologia i la formació corresponent per al correcte funcionament de la Unitat Especial de Drons”, assenyala l'alcalde i regidor de Seguretat i Policia Local, David García.

Te puede interesar
Lo más visto