Onda llança una campanya de dinamització del comerç local amb concursos i sortejos

Balla: “Volem posar en valor el treball dels nostres comerciants i impulsar l'economia local”

Economía 13 de julio de 2022 Redacció Redacció
Onda lanza una atractiva campaña de dinamización del comercio local con concursos y sorteos

L'Ajuntament d'Onda ha presentat aquest matí una nova campanya de dinamització del comerç local amb la qual fomentarà les compres entre els veïns i visitants durant els mesos d'estiu. Així ho han donat a conéixer aquest matí la regidora de Promoció Econòmica d'Onda, María Baila, i la presidenta de l'associació de comerciants locals ‘Onda Centre Comercial’, Pili Feliu.

Sota el lema ‘Viu l’estiu amb el comerç local’, el consistori engalanarà els carrers del municipi per a posar en valor la qualitat del xicotet comerç i promoure la seua oferta. Entre les accions que es duran a terme destaca la instal·lació de decoració aèria de colors al carrer comercial Salvador Barri i avinguda Catalunya, així com diverses bosses gegants per a promocionar la campanya.

Els comerciants seran els grans protagonistes en un concurs d'aparadors amb temàtica estival al qual podran inscriure's a partir del pròxim divendres 15 de juliol a través d'un formulari habilitat en la pàgina web www.onda.es. Els comerços que aconseguisquen crear els aparadors més originals podran optar a premis valorats en 300, 200 i 100 €.

Sobre aquest tema, la regidora de Promoció Econòmica i Turisme d'Onda, María Baila, ha destacat la importància d'aquestes accions i ha afegit: “Volem posar en valor el treball del xicotet comerç i impulsar la nostra economia local”. “Des d'aquest equip de govern continuarem col·laborant amb els nostres comerciants que durant estiu continuen amb il·lusió i constància”, ha afegit Balla.

Així mateix, tots aquells ondenses i visitants que realitzen les seues compres a Onda entraran en el sorteig de dos xecs per valor de 100 € per a utilitzar en els comerços del municipi. Per a això, tan sols hauran de pujar una fotografia amb les seues compres sota la decoració aèria i etiquetar al compte oficial de l'Ajuntament d'Onda en Instagram. Al setembre, el consistori comunicarà els noms dels afortunats a través dels seus canals oficials.

Cal destacar que, en paral·lel, l'Ajuntament crearà una campanya a través de les xarxes socials per a comunicar les diferents accions que es duran a terme.

Te puede interesar
Lo más visto