Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Vila-real trenca barreres en favor de la inclusió en l’esport amb la celebració del I Open de Natació Adaptada

La trobada tindrà lloc el diumenge 17 de juliol a les 10.00 hores en la piscina del Termet de Vila-real

Esports 15 de julio de 2022 Redacció Redacció
Open natación

El Club Tritons Vila-real i la Federació d'Esports Adaptats de la Comunitat Valenciana (FESA) organitzen, en col·laboració amb l’Ajuntament de Vila-real, el primer Open de Natació Adaptada de la ciutat, competició que albergarà diverses modalitats de nade paralímpic, adaptades per a persones amb diversitat funcional. La trobada tindrà lloc el diumenge 17 de juliol a les 10.00 hores en la piscina del Termet de Vila-real.

“La piscina del Termet és el lloc ideal per a aquesta mena de competicions, gràcies a les seues grans dimensions de 50 metres de llarg i 21 metres d'ample, que permeten practicar amb total comoditat les diferents disciplines que es disputaran en aquest torneig”, explica el regidor d'Esports i Salut, Javier Serralvo, i afig que la competició tindrà diverses proves de disciplines paralímpiques amb diferents graus de dificultat i diversos estils com la braça, papallona i crol, entre altres. El regidor ha agraït el treball del Club Tritons de natació adaptada, presidit per Martín Roig, per a impulsar activitats esportives a la ciutat i el seu compromís amb la integració a través de l'esport.

Aquest obert, emmarcat dins dels XL Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, acollirà a més de 60 participants de diferents equips de natació adaptada de la Comunitat Valenciana, a més de competidors de diverses parts del país i de la Federació Espanyola d'Esports de Persones amb Discapacitat Física. “Tenim la sort de poder acollir en aquesta trobada a diversos competidors nacionals i internacionals com Enrique Alhambra, competidor del Campionat del Món de Natació Adaptada de Funchal i que ostenta el rècord d'Espanya en S13 de la categoria paralímpica”, afirma Serralvo.

cartell open natació adaptada

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter