Onda aprova una modificació pressupostària per a millorar l'atenció mèdica

Ballester: “Pas a pas anem construint una ciutat millor per a les pròximes generacions”

General 14 de julio de 2022 Redacció Redacció
Onda aprueba una modificación presupuestaria para mejorar la atención médica

L'Ajuntament d'Onda ha celebrat aquest matí el ple ordinari de juliol en el qual s'ha aprovat un expedient de modificació de crèdits amb el qual es millorarà la qualitat de vida dels veïns del municipi.

Així, la portaveu de l'equip de govern, María Prada de Conflent, ha explicat que aquesta modificació, que ha tirat avant amb els vots a favor del Partit Popular i l'abstenció del grup Socialista i Compromís, es destinarà a millorar serveis com les ambulàncies, neteja d'edificis, activitats de biblioteca, festes i joventut, així com el programa d'embelliment urbà i millora de l'accessibilitat ‘Onda *Bonica’ que va posar en marxa el consistori.

Sobre aquest tema, l'alcaldessa d'Onda, *Carmina Ballester, ha volgut destacar: “Des d'aquest equip de govern continuem escoltant les peticions dels veïns”. “Pas a pas continuarem construint una ciutat millor per a les pròximes generacions”, ha afegit Ballester.

Reconeixement a la transparència

Cal destacar que l'Ajuntament d'Onda ha aconseguit obtindre una puntuació del 100% en l'avaluació del segell Infoparticipa, revalidant així el títol de municipi més transparent de la Comunitat Valenciana.

El regidor de Joventut, Innovació i Biblioteques d'Onda, Vicent Bou, ha volgut reconéixer en el ple la labor del responsable de l'equip d'Innovació i del secretari de l'Ajuntament. Així mateix, ha felicitat a tot el poble d'Onda per aconseguir revalidar aquest títol.

Te puede interesar
Lo más visto