La Diputació de Castelló destina 200.000 euros a la concessió de beques a 157 esportistes de la província

La diputada d'Esports, Tania Baños, destaca l'important nombre de dones becades i la varietat de disciplines que practiquen les persones beneficiàries

Esports 15 de julio de 2022 Redacció Redacció
tania

La Diputació de Castelló ja ha resolt la convocatòria de la línia d'ajudes per a esportistes de la província dotada amb 200.000 euros, de la qual es beneficiaran 157 persones, 27 més que en 2021. Són beques que faciliten que els atletes puguen competir i que tenen l'objectiu de contribuir a la millora del seu rendiment esportiu.

Així ho ha confirmat la diputada provincial responsable de l'àrea d'Esports, Tania Baños, en explicar que aquestes aportacions de la Diputació ‘’permeten que nostres esportistes puguen sufragar les diverses despeses als quals tenen en practicar les seues modalitats esportives’’. També ha afirmat que aquestes beques són ‘’prioritat número 1’’ per a l'àrea d'Esports ‘’perquè volem comptar amb magnífiques i magnífics esportistes que eleven el nivell de Castelló i el convertisquen l'en el bressol de grans professionals de l'esport’’.

A més, la diputada provincial ha volgut ressaltar el ‘’important nombre de dones esportistes becades’’, circumstància que demostra ‘’que l'esport no és per a homes o dones, sinó per a tots, i estem confeccionant una província cada vegada més justa i igualitària’’.

Baños també ha volgut destacar que aquestes beques van destinades a esportistes que practiquen molt diverses modalitats esportives com a atletisme, ball esportiu, tennis, motociclisme, ciclisme, taekwondo, pilota valenciana, hoquei i natació, entre molts altres, cosa que, en paraules de la diputada, ‘’demostra que Castelló és un territori en el qual conviuen molt diverses disciplines esportives, oferint a qualsevol persona la possibilitat de practicar i gaudir l'esport que desitge’’.

Te puede interesar
Lo más visto