Castelló reforça la conservació de l'hàbitat del corriol a la platja del Gurugú

Transició Ecològica i SEO Bird Life organitzen una jornada de neteja en una nova duna generada al costat de la desembocadura

General 19 de julio de 2022 Redacció Redacció
18-07-2022 activitat SEO Bird Life en Gurugú

La Regidoria de Transició Ecològica de l’Ajuntament de Castelló i la societat ornitològica de SEO Bird Life van portar a acabe aquest diumenge una jornada de voluntariat ambiental de neteja en la nova duna generada a la platja del Gurugú. Aquesta actuació forma part del projecte de Xarxes Ciutadanes per al corriol que desenvolupa SEO per a millorar la cura de l'ecosistema del litoral i l'hàbitat de l'au.

Els participants van recollir restes de residus a l'entorn de la duna del Gurugú i van potenciar la protecció de la mateixa, que des de juny compta amb una talanquera i cartells informatius per a assegurar la seua protecció. Al mateix temps, el projecte de SEO Bird Life té actiu un programa de vigilància ambiental, en el qual voluntaris informen d'una sèrie de recomanacions als banyistes perquè no accedisquen a les dunes del Serradal i el Gurugú i no afecten l'hàbitat del corriol.

Te puede interesar
Lo más visto