Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

La Diputació de Castelló destina 54.000 euros a la promoció internacional de 20 esportistes d'elit de la província

La diputada d'Esports, Tania Baños, afirma que aquestes ajudes contribueixen a “impulsar l'esport provincial” i a “augmentar el prestigi del nostre territori”

Esports 20 de julio de 2022 Redacció Redacció
IMG_7053

L'àrea d'Esports de la Diputació de Castelló ha donat a conéixer la concessió d'ajudes dotada amb 54.000 euros que va destinada a un total de 20 esportistes d'elit de la província perquè realitzen les seues respectives competicions en l'àmbit internacional.

Així ho ha confirmat la diputada responsable del departament, Tania Baños, qui ha assegurat que aquesta inversió és ‘’una important aposta de l'actual equip de govern per impulsar l'esport d'elit provincial, tant als nostres esportistes, com al nostre territori, en l'àmbit internacional i augmentar així el nostre prestigi en tots els continents’’.

Baños ha manifestat que, cada vegada, «trobem un major nivell en totes les modalitats dels nostres esportistes». «Per tant --ha continuat-- des de la diputació volem acompanyar-los perquè aconseguisquen noves fites i es convertisquen en els millors ambaixadors de la província de Castelló».

La diputada també ha volgut destacar la presència de huit dones en aquestes ajudes, així com la important varietat de modalitats esportives que s'han beneficiat d'aquesta subvenció. «Trobar un important nombre de dones en aquestes ajudes, així com més de 7 esports diferents demostra que aquesta província és justa, igualitària i molt diversa’’, ha afirmat. Les 8 esportistes realitzaran competicions internacionals de golf (2), tennis (2), triatló (1), ball esportiu (2) i trial running (1). Per part seua, els 12 esportistes restants també disputaran les modalitats de golf (4), tennis (2), triatló (1), ball esportiu (2), ciclisme (2) i automobilisme (1).

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter