Almenara realitza obres de millora i adequació en diversos camins rurals de la localitat 

Les tasques les realitza l'equip que porta la maquinària de la Diputació de Castelló, amb el suport de la Brigada Municipal

General 20 de julio de 2022 Redacció Redacció
CR1

L'equip que porta la maquinària de la Diputació de Castelló, juntament amb el suport de la Brigada Municipal està realitzant aquests dies tasques de millora i adequació de diversos camins rurals del terme municipal d'Almenara. En aquest sentit s'estan adequant el Camí Magraners, el Calamocs, el paral·lel al Canal de Torreblanca, o el del Depòsit d'Aigua, així com uns altres que també presenten necessitat de millora pel seu estat.

El regidor d'Agricultura, Obres i Serveis, Lorenzo Vicent, ha agraït una vegada més el “gran suport de la Diputació de Castelló que atén les nostres sol·licituds i porta a les seues màquines i equips fins a Almenara per a realitzar les millores necessàries en els nostres camins rurals”. Vicent ha assenyalat que “com de costum, gradualment, anem adequant i millorant els nostres camins rurals, política que seguirem en el futur des de l'equip de govern”.

Te puede interesar
Lo más visto