Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Onda renova el servei d'autobús gratuït per a estudiants en el pròxim curs 2022/2023

Poden optar al bo els empadronats a Onda matriculats en estudis post obligatoris a partir dels 16 anys

General 23/07/2022 Redacció Redacció
Carnet Bus Ok 2

L'Ajuntament d'Onda renova el seu servei de transport gratuït per als joves de la ciutat que cursen els seus estudis a Vila-real i Castelló. Els ondenses universitaris o matriculats en cicles formatius tindran a mà aquest transport públic amb horaris accessibles i trajectes curts.

L'edil de Joventut, Vicente Bou, ha assenyalat que “continuem treballant a donar servei als joves ja que el primer per a aquest govern és garantir les màximes comoditats als nostres estudiants i escoltar les seues peticions”. “Alguns ondenses no compten amb mitjans de transport per als seus viatges rutinaris i, encara que la mobilitat interurbana és competència de la Generalitat, volem donar totes les oportunitats possibles als ciutadans d'Onda”.

Carnet Municipal de l'Alumnat

El Consistori ja ha obert el termini de sol·licituds per al Carnet Municipal de l'Alumnat. Han de fer-se en la seua seu electrònica (https://seu.onda.es/) fins al 31 d'octubre adjuntant una foto de carnet i còpia de la matrícula d'estudis post-obligatoris per al curs 2022/2023. Una vegada acceptat, el bo de transport podrà recollir-se en el Local d'associacions (c/ La Safona, 22). Aquest document és personal i intransferible i haurà de presentar-se acompanyat del DNI.

Podran beneficiar-se del bo fins a 250 estudiants empadronats a Onda que tinguen 16 anys o més. El servei inclou una línia regular a triar entre Vila-real/Castelló o Castelló/UJI en dies lectius durant els mesos en què transcorre el curs, és a dir, de setembre de 2022 a juliol de 2023.

Cal recordar que l'Ajuntament també nolieja tots els anys, de manera gratuïta, un autobús gratuït perquè els estudiants ondenses de batxillerat puguen acudir a la universitat a realitzar les proves d'accés a la universitat en les seues dues convocatòries. 

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter