Benicàssim s'erigeix com a lloc de referència per a la celebració d'esdeveniments esportius

El calendari de proves esportives contempla en les pròximes setmanes voleyplaya, futvoley, travessia nadant i carreres populars

Esports 22 de julio de 2022 Redacció Redacció
Oceanman Costa Azahar (2)

L'Ajuntament de Benicàssim continua apostant per l'esport com a element dinamitzador i durant les pròximes setmanes es donaran cita a Benicàssim més de 600 esportistes en les diferents proves esportives programades. Tal com ha comentat l'alcaldessa, Susana Marqués, “l'esport s'ha convertit en els últims anys en un revulsiu econòmic i turístic per a la nostra ciutat. Al llarg de tot l'any acollim proves i esdeveniments esportius tant provincials, com a nacionals i internacionals, la qual cosa ens permet donar a conéixer Benicàssim i contribueix a posicionar-nos com a referent per a celebrar nous esdeveniments”. 

Quant al calendari previst, el regidor d'Esports, Arturo Martí, ha detallat que la platja serà l'escenari que aculla diferents proves “i després del campionat de rugbi platja que es va desenvolupar a la platja Voramar durant el cap de setmana del 8 al 9 de juliol, aquest cap de setmana serà el torn del voleyplaya i fins a finals d'agost tindrem futvoley, beach padel, travessia nadant i carrera popular; diferents disciplines esportives que faran de Benicàssim el millor escenari esportiu”. 

Així, durant el dissabte 23 i el diumenge 24, més de 200 esportistes es donaran cita a la platja Torre de Sant Vicent amb motiu de la celebració del Circuit Vichy Catalan Mediterranean Beach Volley que es disputa sota la normativa oficial aprovada per la Federació de Voleibol de la Comunitat Valenciana, el reglament tècnic de la Real Federació Espanyola de Voleibol i el reglament de joc de la Federació Internacional de Voleibol.

També aquest cap de setmana la platja Voramar acollirà el XIII Circuit Provincial de Beach Padel mentre que la platja Torre de Sant Vicent ho farà el 13 d'agost.

Seguint amb el calendari, del 29 al 31 de juliol arribarà el Circuit Futvoley Espanya a la platja Torre de Sant Vicent, sent una de les dues seus oficials del circuit anual més antic del municipi d'aquesta modalitat esportiva. La competició compta amb una fase prèvia oberta a la participació de parelles nacionals i internacionals, per a donar opció de classificar-se per a les Fases Finals al major nombre possible de parelles i poder disputar els títols de les dues competicions. Hui dia, la prova compta amb 65 parelles inscrites. 

Després d'això, l'esport es traslladarà a la mar amb motiu de la VI Travessia Rototom Sunsplash Benicàssim que es disputarà el pròxim 6 d'agost. La prova ja té 300 inscrits i també comptarà amb la modalitat Rototom Kids. El 10K Nocturn Benicàssim Platges el 27 d'agost completarà les proves esportives ja fixades per als mesos estivals a Benicàssim. 

 

 

 

Te puede interesar
Lo más visto