Culla viurà “l’Encesa” dissabte que ve 23 de juliol, a partir de les 22.30 hores

El seu nucli històric està declarat Conjunt Històric Artístic i Bé d'Interés Cultural

General 21 de julio de 2022 Redacció Redacció
_0009887-2

Després de suspendre l'activitat durant dos anys consecutius a causa de la pandèmia, Culla viurà “L’Encesa” dissabte que ve 23 de juliol, a partir de les 22.30 hores. Tot aquell que visite Culla, en aqueix precís moment, serà testimoni d'aquest màgic esdeveniment.

L'ajuntament del municipi, amb la col·laboració de nombrosos veïns, ha preparant un esdeveniment preciós en el qual més de 3000 ciris i torxes il·luminaran els carrers, balcons i patis del seu casc vell, potenciant la seua bellesa en aquesta jornada gratuïta. . Cal destacar que el nucli antic de Culla està declarat Conjunt Històric Artístic i Bé d'Interés Cultural, per ser un dels millors conservats de l'arc mediterrani i pel que el municipi forma part de la xarxa de ‘Els Pobles Més Bonics d'Espanya’.

De la mateixa manera, l'acte serà amenitzat per l'actuació en directe del grup Xe-ranga. Aquesta vetlada musical està organitzada per la Associació Intermunicipal Alt Maestrat Human Land dins del Pla de Dinamització i Governança Turística 2022 amb el patrocini de Turisme Comunitat Valenciana i el Patronat de Turisme de Castelló.

Aqueix mateix dia, a les 18.00 hores s'inaugurarà en el ‘Antic Hospital’ l'exposició La Bella Culla, amb un total de 65 instantànies participants en la segona edició del certamen fotogràfic que busca mostrar l'encant de Culla com tot un referent de turisme rural de l'interior de Castelló.

Pròximes activitats

Aquest municipi de l'Alt Maestrat ha programat, per al mes de juliol i agost, un complet programa d'activitats que serviran com a reclam i complementaran la seua rica oferta turística. A més de les visites pel seu centre històric i castell, els visitants i veïns podran gaudir, en les pròximes setmanes, de la projecció del curtmetratge “Sobre Nosaltres” rodat en el municipi per alumnes de l'UJI i també el vídeo de la representació teatral ‘La Conquesta de Culla’ de 2019, al no poder-la realitzar enguany; així com tastos de productes de proximitat i teatre. Culla també celebrarà les seues festes patronals del 12 al 21 d'agost.

En les xarxes socials del municipi, així com en el telèfon 678 135 160 o en [email protected], es pot obtindre més informació sobre aquestes activitats i sobre tota l'oferta turística.

Te puede interesar
Lo más visto