El CD Castelló celebra els seus 100 anys d'història i revela el projecte de la ciutat esportiva

La maqueta va ser anunciada en l'Auditori i Palau de Congressos de Castelló

Esports 21 de julio de 2022 Redacció Redacció
Sin-titulo2-1

El projecte de la ciutat esportiva del CD Castelló és una aposta de l'entitat de fomentar l'esport en la província de Castelló. Ahir es va poder presentar a la gala del centenari en l'Auditori i Palau de Congressos aquest projecte que incidirà en la viabilitat futura del club. Aquesta ciutat esportiva estarà composada per sis camps de gespa i una infraestructura per al primer equip i el futbòl base. 

A més a més, la nova samarreta del club per a aquest any també fou presentada per als aficionats de la mà de David Cubillas, capità del primer equip. El nou inversos del CD Castelló, Haralabos Voulgaris també va estar a la gala on es va presentar públicament, acompanyat per l'actual president, Vicente Montesinos.

D'altra banda, la família de Domingo Tárrega, president que va aconseguir l'últim ascens a Primera Divisió en l'any 1989; el capità històric Luis Alonso Poncela "Cela"; i el soci número 1 del club, Manuel Juesas, van rebre la insígnia d'or del club. A la gala també es va presentar una cançó dedicada al CD Castelló i a la seua afició que es podrà escoltar en la prèvia dels partits a l'estadi de Castalia.

Te puede interesar
Lo más visto