Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Les platges de Peníscola, més segures amb vigilància des de l'aire

Disposen d'un dron cedit per Generalitat Valenciana que porta jupetins salvavides amb capacitat de llançar a l'aigua en cas de necessitat

General 26 de julio de 2022 Redacció Redacció
PHOTO-2022-07-20-11-45-57(1)

El dispositiu de salvament i socorrisme en platges de Peníscola compta, un nou estiu, amb servei de vigilància aèria a través d'un dron dissenyat específicament per a aquesta finalitat.

El municipi s'ha adherit, des de l'inici de la temporada de bany, al programa impulsat per l'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències de la Generalitat, que cedeix els drons per a diverses platges del nostre territori.

El dron i el seu pilot treballen de manera coordinada amb la resta del dispositiu de socorrisme i seguretat en platges, al costat de l'equip de salvament i la mateixa Policia Local.

"El nostre Ajuntament ha apostat per l'ús d'aquesta mena de dispositius des de fa diverses temporades, ja que reforcen la seguretat i complementen la prestació del servei" ha assegurat la regidora de l'àrea, Raquel París, que ha mostrat el seu agraïment a l'administració autonòmica per impulsar aquesta iniciativa de col·laboració de la qual es beneficien diverses destinacions de costa en la nostra Comunitat aquest estiu

El dron té la capacitat, a més, de llançar jupetins salvavides en cas de ser necessari durant un rescat.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter