Les platges de Peníscola, més segures amb vigilància des de l'aire

Disposen d'un dron cedit per Generalitat Valenciana que porta jupetins salvavides amb capacitat de llançar a l'aigua en cas de necessitat

General 26 de julio de 2022 Redacció Redacció
PHOTO-2022-07-20-11-45-57(1)

El dispositiu de salvament i socorrisme en platges de Peníscola compta, un nou estiu, amb servei de vigilància aèria a través d'un dron dissenyat específicament per a aquesta finalitat.

El municipi s'ha adherit, des de l'inici de la temporada de bany, al programa impulsat per l'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències de la Generalitat, que cedeix els drons per a diverses platges del nostre territori.

El dron i el seu pilot treballen de manera coordinada amb la resta del dispositiu de socorrisme i seguretat en platges, al costat de l'equip de salvament i la mateixa Policia Local.

"El nostre Ajuntament ha apostat per l'ús d'aquesta mena de dispositius des de fa diverses temporades, ja que reforcen la seguretat i complementen la prestació del servei" ha assegurat la regidora de l'àrea, Raquel París, que ha mostrat el seu agraïment a l'administració autonòmica per impulsar aquesta iniciativa de col·laboració de la qual es beneficien diverses destinacions de costa en la nostra Comunitat aquest estiu

El dron té la capacitat, a més, de llançar jupetins salvavides en cas de ser necessari durant un rescat.

Te puede interesar
Lo más visto