La nova ruta de Madrid permetrà connectar l'aeroport de Castelló amb 86 destinacions de quatre continents

La nova ruta de Madrid permetrà connectar l'aeroport de Castelló amb 86 destinacions de quatre continents Rebeca Torró afirma que l'enllaç amb Barajas suposa “un punt d'inflexió” en la connectivitat aèria i internacionalització de Castelló

General 25 de julio de 2022 Redacció Redacció
220722_POL_foto_ruta madrid

La consellera de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Rebeca Torró, ha manifestat que la nova ruta de Madrid “suposarà un punt d'inflexió en la connectivitat de Castelló”, ja que permetrà enllaçar amb 86 destins nacionals i internacionals.

La consellera ha destacat que la nova línia, els vols de la qual s'inicien el pròxim 31 d'octubre, “multiplicarà les possibilitats de connexió des d'i cap a Castelló a través d'un hub internacional com és l'aeroport Adolfo Suárez Madrid-Barajas”.

“Per tant, implica unir Castelló amb la resta del món, contribuint d'aquesta manera a la internacionalització del sector turístic de Castelló i a reforçar la projecció exterior del teixit productiu del territori”, ha afegit.

La companyia Air Nostrum opera dins del grup Ibèria-IAG i disposa de codi compartit amb l'aliança d'aerolínies Oneworld. Això li permet operar des de Madrid amb un ampli ventall de destins internacionals i nacionals. 

En concret, la ruta de Madrid possibilitarà connectar Castelló via Madrid amb 86 destins: 25 nacionals, 41 de mig radi i 20 de llarg recorregut.

D'aquesta manera, Castelló quedarà enllaçat amb aeroports de quatre continents (Europa, Àsia, Amèrica i Àfrica) i es podrà volar, fent escala a Barajas, a llocs com Nova York, Miami, Filadèlfia, Dallas, Buenos Aires, Bogotà, Lima, Mèxic, l'Havana, Rio de Janeiro, Costa Rica, Alger, Marràqueix, Amman, Doha, Tel Aviv, Hong Kong, París, Zurich, Munic, Reikiavic o les illes Canàries, entre altres.

En aquest sentit, Ibèria ja està promocionant la ruta Madrid-Castelló en la seua pàgina web en els següents països: els Estats Units, l'Argentina, el Brasil, Xile, Colòmbia, Costa Rica, Cuba, República Dominicana, l'Equador, Guatemala, Mèxic, Paraguai, el Perú, Puerto Rico, El Salvador i l'Uruguai.

La nova connexió, que estarà vigent durant dos anys, disposarà de cinc freqüències setmanals en dilluns, dimecres, dijous, divendres i diumenge. Els bitllets dels vols estan a la venda des de dilluns passat.

Dos avions vinilats

L'aerolínia haurà de realitzar una campanya de promoció de la ruta, amb especial esment a les possibilitats de connectivitat associades a aquesta. En aquest sentit, Air Nostrum vinilará dos dels seus avions per a promoure la connexió Castelló-Madrid.

Te puede interesar
Lo más visto