Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

L'Autoritat Portuària de Castelló avança en el seu procés de transformació digital

Conclou la fase d'anàlisi de la maduresa digital de PortCastelló

General 26/07/2022 Redacció Redacció
Transformación digital

Les consultores SEIDOR i TEIRLOG INGENIERÍA, empreses adjudicatàries del contracte de licitació del Pla de Transformació Digital del port de Castelló, han finalitzat la fase de diagnòstic de maduresa digital de PortCastelló, la primera etapa en el camí cap a la transformació digital del port.

Després de més de dos mesos d'anàlisi profunda de l'activitat quotidiana de l'organització, aprofundint en aspectes com l'estratègia digital, la relació digital amb el client, els productes i serveis de l'organització i l'ús de la informació actual, entre altres, s'ha arribat a la conclusió que el Port de Castelló es troba en un estat incipient de maduresa digital. Existeixen dimensions amb un elevat grau de digitalització com són la d'estratègia i l'orientació al client, no obstant això, presenta oportunitats de millora en àrees com a persones, processos, informació, tecnologia i productes i serveis.

Els consultors emfatitzen el fet que PortCastelló sintetitza la sostenibilitat i la transformació digital dins de la seua estratègia corporativa. Aquesta aposta decidida és clau perquè el procés de digitalització siga assumit per tots els membres del port. El compromís ferm de l'equip directiu perquè la transformació digital s'aferme en l'organització també es destaca com a factor decisiu de l'anàlisi.

En paraules del president de l'Autoritat Portuària de Castelló, Rafa Simó, "únicament apostant per la transformació digital del nostre port aconseguirem ser competitius i solament si fem aqueix trajecte acompanyats per tots els membres de la comunitat portuària aqueixa transformació respondrà a les necessitats dels nostres clients i aconseguirà ser plenament satisfactòria".

Un altre punt que sobreïx en el diagnòstic presentat fa referència als valors. Destaca el protagonisme en l'activitat quotidiana de conceptes com la transparència, l'honestedat, la integritat i la sostenibilitat, així com la millora contínua dels processos, la innovació i la col·laboració i el treball en equip. Elements recollits en el Codi Ètic i de Conducta de l'entitat, així com en la Política del Compliance Penal recentment aprovada pel Consell d'Administració de l'organisme.

El següent pas en el full de ruta després de l'etapa de diagnòstic de maduresa digital, determinarà els àmbits de millora que l'Autoritat Portuària de Castelló ha de recórrer per a transformar digitalment la seua manera de ser i fer, i convertir-se així en un port de referència.

Te puede interesar

rp_turisme

El departament de Turisme està organitzant una celebració especial per al Sant Joan mariner, que inclourà una Fira de Productes Gastronòmics.

Andrea Andreu
General 25/05/2023

Per a la jornada del 24 de juny, en el marc de la celebració del Sant Joan mariner, està programat un passeig en barca en dos torns, un al matí i un altre a la tarda. A més, al passeig de Manuel Azaña es muntarà una Fira de Productes Gastronòmics i de Proximitat, on es podrà gaudir i degustar dels sabors locals i dels productes de la zona.

debat Poble (1)

L'Alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha anunciat que reclamarà la gestió municipal del Centre Especialitzat d'Atenció a les Persones Majors (CEAM) de l'Olivera

Redacció
General 25/05/2023

L'Ajuntament de Vila-real ha presentat el Pla de Convivència, Humanització i Millora dels Espais Públics, el qual inclourà un programa destinat a esponjar els barris de la ciutat. Aquest programa té com a objectiu utilitzar els solars buits com a espais per a la convivència veïnal i per a promoure activitats culturals o comercials

_DSC7539

La Diputació haja aprovat un conveni de 150.000 euros per a promocionar turísticament els pobles de l'Alt Palància que van resultar afectats per l'incendi de l'any 2022.

Redacció
General 16/05/2023

aquesta aportació de 150.000 euros prové del Patronat Provincial de Turisme i serà gestionada per la Mancomunitat Intermunicipal de l'Alt Palància. Aquesta col·laboració entre diferents institucions demostra un esforç conjunt per a reforçar el sector turístic en aquesta zona i ajudar a compensar els efectes negatius de l'incendi sobre l'economia local.

WhatsApp Image 2023-05-09 at 12.32.46

El sector turístic rebrà una inversió significativa de més de 41,5 milions d'euros dels fons Next Generation EU.

Redacció
General 10/05/2023

La ratificació del Pla Territorial de Sostenibilitat Turística en Destí de la Comunitat Valenciana per part de la Comissió Sectorial de Turisme és una notícia destacada. En quant a la distribució dels fons Next Generation EU per províncies, Alacant rebrà una inversió de 16,5 milions d'euros, que serà destinada a la implementació de set Plans de Sostenibilitat Turística en Destí.

Lo más visto

Newsletter