L'Arenal Sound torna a Vila-real amb quatre concerts amb accent local i la jornada esportiva

Els pròxims dies 2 i 3 d'agost la ciutat torna a acollir dues jornades de música i esport

11 de julio de 2022 Redacció Redacció
c19e3f1a-6c2c-105b-8b27-7d21d7b55528

Un dels festivals musicals de major envergadura de l'estiu, l'Arenal Sound, tornarà a celebrar les seues jornades prèvies a Vila-real, després de tres anys sense poder celebrar-se a causa de la pandèmia. Els pròxims dies 2 i 3 d'agost, la ciutat torna a acollir dues jornades de música i esport per a donar el tret d'eixida al festival de Borriana.

Les activitats començaran el dimarts 2 d'agost amb quatre actuacions musicals -tres d'elles de grups locals- al parc de la Mayorazga. Els concerts començaran a les 19.30 hores amb Papà Xaman, seguit de David Rees a les 20.30 h, Els Dalton a les 22.15 h i acabaran amb el grup Crancs a les 23.20 h. “Com a novetat, enguany incorporem activitats infantils perquè els més xicotets també puguen divertir-se durant la jornada”, afirma el regidor de Festes i Turisme, Diego A. Vila.

El dimecres 3 a les 10.00 hores en el Pavelló Municipal Bancaixa de Vila-real, començarà la V Arenal Sound Cup Vila-real, una jornada amb campionats esportius de futbol sala, handbol i bàsquet. Les bases i inscripcions ja estan disponibles a través de l'enllaç https://www.arenalsound.com/form-cup/ .

“Castelló és terra de festivals, tenim la sort de comptar amb esdeveniments musicals durant tot l'any, però entre tots ells destaca l'Arenal Sound com un de les trobades musicals més grans de la província. Per això, agraïm a l'organització la confiança que ha depositat a la nostra ciutat per a formar part d'aquest esdeveniment, que juntament amb la celebració de l'Arenal Sound Cup Vila-real, consolidada com una oferta esportiva complementària al festival, es conjuguen les marques de Vila-real com a Ciutat de Festivals, Congressos i Esdeveniments i com a Ciutat de la Salut i de l'Esport”, valora Vila.

Lo más visto