Vila-real llança la Guia Esportiva 2022-2023 per a superar les 13.000 places en activitats esportives de la prepandèmia  

El Servei Municipal d’Esports llança l'oferta de la pròxima campanya, la 2022-2023, amb l'objectiu de recuperar els índexs de la prepandèmia i arribar de nou als 8.000 socis

Esports 26 de julio de 2022 Redacció Redacció
IMG_1450

El Servei Municipal d’Esports llança l'oferta de la pròxima campanya, la 2022-2023, amb l'objectiu de recuperar els índexs de la prepandèmia i arribar de nou als 8.000 socis. Xifra que, sumada a les 2.885 places disponibles en activitats dirigides, i les més de 2.500 de les lligues locals suposa facilitar la pràctica esportiva a Vila-real amb 13.385 places. Tot això, a més, mantenint els preus, amb una quota individual per soci de 136 euros a l'any. 

            El regidor d'Esports i Salut, Javier Serralvo, i el cap de l’SME, José Ramón Cantavella, han presentat aquest matí la nova Guia Esportiva Municipal, amb un disseny més intuïtiu i formats adaptats a diferents dispositius. “Tenim l'oferta més àmplia de la província, amb cinc piscines -tres cobertes, la del Termet i el conveni amb el Club de Tennis-, cinc pavellons -a l'espera que la Generalitat repare el CTE- la CEM, pistes de pàdel… i una xarxa d'una quinzena de gimnasos col·laboradors, amb l'objectiu de facilitar a qualsevol persona la pràctica d'activitats esportives, perquè tenim clar que l'activitat física és també salut i benestar”, assenyala Serralvo, qui recorda que, malgrat aquesta àmplia oferta d'instal·lacions i activitats, Vila-real manté els preus més baixos: 136 euros la quota anual de soci; 50 euros per a persones entre 14 i 17 anys, 100 euros entre 18 i 30 anys, 60 euros per als majors de 65 anys i 200 euros la quota familiar. 

            “Volem que la gent practique esport, més encara després dels dos anys que hem viscut de pandèmia, i per això estem fent un gran esforç. Per aquests preus, els usuaris de l’SME poden accedir no sols a les instal·lacions, que hem multiplicat per tres en superfície destinada a l’esport en 10 anys, sinó també a un centenar de classes dirigides, gràcies a la col·laboració públic-privada amb els nostres gimnasos que també és única, a més d'altres classes amb preus molt barats”, detalla Serralvo, qui es marca com a objectiu “tornar als 8.000 socis que hem tingut en l’SME abans de la pandèmia”. A més, la campanya oferirà 2.885 places en 38 activitats de tot tipus, amb especial incidència en l'àrea de la salut, que té en la piscina Aigua-salut el seu centre de referència, i es completarà amb el Circuit de carreres populars, l’SME Runners i les lligues locals. 

            “L'Organització Mundial de la Salut defineix l'exercici físic com la principal mesura no farmacològica per a la millora del benestar físic i la qualitat de vida. Aquest és el principi que mou la Guia de l’SME de la pròxima campanya”, assenyala Cantavella, qui destaca l'aposta del departament per afavorir la pràctica esportiva al llarg de tot el cicle vital. Amb aquesta premissa, la campanya 2022-2023 oferirà 890 places d'activitats per a xiquets i joves, 930 de l'àrea de la salut, 215 en diferents classes de natació especial (embarassades, bebés, terapèutiques…), 325 de fitness i altres 480 places especialment dirigides a un públic sènior.

            El període de renovacions i canvi d'activitats per a socis s'obri des de hui i fins al 29 de juliol. Les preinscripcions d'activitats seran del 25 d'agost al 6 de setembre i el sorteig i assignació de les places tindrà lloc el 8 de setembre. La campanya arrancarà a partir del 26 de setembre.

Te puede interesar
Lo más visto