Més de 700 perssones participen en la iniciativa "Coneix el teu port" de PortCastelló

Una iniciativa que permet gaudir d'una visita guiada per l'interior del recinte portuari i conéixer l'impacte del port de Castelló en l'economia del seu entorn

General 29 de julio de 2022 Redacció Redacció
IES SERRA D’IRTA

Un total de 600 escolars procedents de 22 centres escolars, instituts i universitats han participat en els que portem d'any en el programa “Coneix el teu port” impulsat per l'Autoritat Portuària de Castelló.

A aqueixes visites de centres educatius cal sumar les organitzades amb entitats i organismes amb els quals PortCastelló manté estretes relacions, com ara ajuntaments, la Fundació ValenciaPort, XarxaTec o la Asociación de Técnicos Cerámicos, entre altres. També s'ha rebut a associacions veïnals de la província. Amb tot això, PortCastelló suma més de 700 persones que han conegut de prop el port de Castelló.

Una iniciativa que permet gaudir d'una visita guiada per l'interior del recinte portuari i conéixer l'impacte del port de Castelló en l'economia del seu entorn.

Durant el recorregut les persones visitants aprenen conceptes bàsics relatius al funcionament d'un port, així com els tipus de trànsit i vaixells que rep PortCastelló. Durant el trajecte coneixen les mesures que promou l'Autoritat Portuària per a consolidar a Castelló com un port sostenible i respectuós amb el medi ambient així com la seua contribució als ODS. La visita els permet a més saber de les activitats logístiques que es generen al voltant del port.

L'objectiu de la campanya “Coneix el teu port” de l'Autoritat Portuària de Castelló és potenciar i enfortir el vincle port-ciutat.

Cal recordar que tota persona interessada a realitzar una visita al port de Castelló pot remetre un correu electrònic a l'adreça: [email protected]

Te puede interesar
Lo más visto