Més de 350 xiquetes i xiquets d'Almenara han participat en les propostes de l'ajuntament per a conciliar la vida familiar i laboral al juliol

L’Escola d’Estiu, els Tallers Mariners, l’Escola Infantil Municipal i el Campus Esportiu han sigut les quatre modalitats oferides

Educació 01 de agosto de 2022 Redacció Redacció
CAMPUSESPORTIUCLOENDA

El divendres passat van finalitzar les activitats programades des de l'Ajuntament d'Almenara destinades a la conciliació de la vida laboral i familiar al llarg d'aquest mes de juliol que s'han dividit en quatre modalitats: l’Escola d’Estiu, els Tallers Mariners, el Campus Esportiu i les activitats de l’Escola Infantil Municipal. En total han participat més de 350 xiquets i xiquetes de la localitat.

L’Escola d’Estiu, s'ha realitzat en el CEIP Juan Carlos I i s'ha dirigit a les etapes d'infantil i primària. Allí a través de jocs, tallers i activitats lúdiques s'han fomentat valors com la convivència i l'educació en valors com la igualtat, la companyonia o la sostenibilitat.

Els Tallers Mariners s'han realitzat en el Centre Cultural Miguel Hernández de la Platja Casablanca, on les xiquetes i xiquets també han aprés valors a través de jocs i activitats lúdiques i divertides.

Les xiquetes i xiquets d'entre 0 i 3 anys han pogut gaudir de les activitats de l’Escola Infantil Municipal d'Almenara, que és gestionada de manera directa per l'ajuntament i que ha prolongat aquest mes de juliol les seues propostes educatives. Hui per a la clausura ha acudit l'Associació de Bombos i Tambors d'Almenara i la Llosa.

Finalment, un any més s'ha celebrat el Campus Esportiu d'Almenara, on els xiquets i xiquetes de 6 a 14 anys, s'han endinsat en el món de l'esport i els hàbits saludables.

L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat “la gran acceptació que han tingut enguany les propostes realitzades des de l'ajuntament per a conciliar aquest mes de juliol la vida familiar i laboral, ja que han sigut més de 350 xiquets i xiquetes els que han participat entre les quatre modalitats per a per a formar-se, divertir-se, realitzar tallers i jocs, sense oblidar el foment dels hàbits saludables i l'esport”.

Te puede interesar
Lo más visto