Benicàssim aprova el nou plec per a la gestió de les escoles infantils municipals

El contracte tindrà una duració de dos anys més una pròrroga d'un any més

Educació 01 de agosto de 2022 Redacció Redacció
pleno ordinario julio

L'Ajuntament de Benicàssim ha aprovat el plec per a la contractació del servei per a la gestió de les dues escoles infantils municipals, Doloretes i Pintor Tasio. El ple ordinari corresponent al mes de juliol celebrat divendres passat en el consistori, ha inclòs l'aprovació del plec corresponent per a continuar amb un servei “que fa quinze anys venim prestant per als xiquets de 0 a 3 anys de manera gratuïta, demostrant la nostra clara aposta per continuar avançant en polítiques reals de conciliació per a les famílies de Benicàssim”, ha indicat l'alcaldessa, Susana Marqués.

L'aprovació d'aquest punt en el ple ha comptat amb el suport de tota la corporació municipal i com ha explicat la regidora d'Educació, Rosa María Gil, “una vegada adjudicat el contracte aquest tindrà una duració de dos anys, més una pròrroga d'un any més, i la contractació inclou el servei de menjador i neteja i servei de prolongació de jornada i escola d'estiu, per la qual cosa, dins del personal s'inclouen els mestres, educadors d'Infantil, el personal del servei de neteja i cuina i el personal encarregat del manteniment”. 

En un altre ordre de coses, el ple ordinari també ha inclòs l'aprovació d'una sèrie de modificacions de crèdit per a destinar-ho, entre altres, a l'adquisició de nou mobiliari destinat al local de l'associació de Jubilats i Pensionistes La Garrofera, a la neteja especial per Covid en edificis municipals, o al manteniment d'ascensors en edificis municipals. Aquesta modificació de crèdit ha comptat amb els vots a favor del Partit Popular, el PSPV-PSOE i Ara Benicàssim, i l'abstenció de Ciutadans i Compromís. 

Finalment, i quant a reivindicacions, el ple s'ha unit en dues declaracions institucionals per a, d'una banda, exigir novament a la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública la reestructuració del pla vacacional presentat, amb l'objectiu d'assegurar un servei sanitari i una prestació assistencial adequada en la totalitat dels consultoris de Benicàssim. I d'altra banda, el plenari en el seu conjunt insta el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana al fet que mostre les seues intencions respecte al desdoblament de la N-340 al seu pas pel terme municipal de Benicàssim i al fet que projecte, licite i construïsca un nou accés nord a la població des d'aquesta carretera. 

Te puede interesar
Lo más visto