Mascarell compta ja amb fibra òptica

Les persones residents interessades poden sol·licitar la connexió Wifi

General 01 de agosto de 2022 Redacció Redacció
08_Mascarell

L'Ajuntament de Nules ha finalitzat la instal·lació de la fibra òptica en tot el recinte emmurallat de Mascarell. De manera que, a partir de hui mateix, els veïns que ho desitgen ja podran connectar-se a internet des de les seues cases. 

La instal·lació s'ha realitzat pel subsol, aprofitant les instal·lacions de soterrament de cables sota el nou paviment que recentment es van escometre, de manera que no siguen visibles els cables per les façanes del conjunt protegit com BIC.

Així doncs, els residents de Mascarell poden instal·lar immediatament la connexió Wifi si així ho desitgen, com ja han fet alguns dels seus veïns. Per a això, hauran de donar-se d'alta en l'empresa Ibèrica de Redes, empresa que ha realitzat la instal·lació de la fibra òptica. Ho poden fer trucant al telèfon al 900 833 802 o acudint de manera presencial a l'oficina de l'empresa, situada al Carrer Santa Pola de les Platges de Moncofa.

L'edil de Mascarell, Guillermo Latorre, destaca la importància de continuar millorant la qualitat de vida dels veïns de Mascarell, “continuem fent passos amb l'objectiu de millorar el benestar dels residents de Mascarell i dels visitants que venen a veure el conjunt emmurallat”.

Te puede interesar
Lo más visto