Peníscola ha atés aquest juliol més de 12.000 consultes en les oficines d'informació turística

L'activitat recupera xifres d'abans de la pandèmia i pràcticament duplica les consultes ateses el mes de juny

General 02 de agosto de 2022 Redacció Redacció

Peníscola atén durant el mes de juliol més de 12.000 consultes en les oficines d'informació turística. Concretament, s'han resolt 9147 consultes de turistes procedents del nostre país i 2895 realitzades per visitants procedents de fora de les nostres fronteres.

L'equip d'informadors turístics amb els quals compta el municipi, la contractació de dos dels quals compta amb el finançament del Patronat Provincial de Turisme, atén consultes en dos punts estratègics de la localitat, en les Tourist Info Office amb les quals compta la destinació i que es troben en el Passeig Marítim, així com en l'extensió turística de Peñismar.

Les oficines d'informació turística estan obertes, al llarg de la temporada d'estiu, tots els dies de la setmana “i són un punt importantíssim de referència informativa per als nostres visitants” ha valorat la regidora de l'àrea de Turisme, Raquel París. L'any passat, “les xifres registrades el mes de juny ja apuntaven a una recuperació respecte a l'any anterior i en aquest mes es consolida aquesta tendència” ha explicat París, qui ha destacat que entre els dos mesos d'aquest inici d'estiu el servei ha atés al voltant de 20.000 consultes.

Te puede interesar
Lo más visto