L'aeroport de Castelló registra un nou rècord mensual amb 22.534 persones passatgeres al juliol

La instal·lació aconsegueix per segon mes consecutiu la seua millor xifra i supera per primera vegada la barrera dels 20.000 viatgers i viatgeres mensuals

General 04 de agosto de 2022 Redacció Redacció

L'aeroport de Castelló ha batut de nou el seu rècord mensual de persones passatgeres en aconseguir les 22.534 al juliol. Es tracta del registre més alt en la trajectòria de la infraestructura, que supera per primera vegada els 20.000 viatgers i viatgeres mensuals. 

La consellera de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Rebeca Torró, ha destacat que la present campanya estival “és, en termes de trànsit comercial, la millor en la història de l'aeroport de Castelló, com demostra que al juny i juliol s'han aconseguit les xifres més elevades d'usuaris”.

“Una tendència que està previst que es mantinga en aquest mes d'agost”, ha afegit la consellera, qui ha incidit en què el desenvolupament del trànsit comercial vinculat al turisme “és un pilar fonamental en l'estratègia de l'aeroport”.

En l'acumulat dels set primers mesos de l'any, de gener a juliol, la xifra de viatgers ascendeix a 70.408.

Respecte als moviments d'aeronaus, al juliol s'han registrat 974 operacions. En el còmput de l'any, la xifra és de 5.591.

La base aèria opera aquest estiu huit connexions regulars: dos amb Londres i una amb Brussel·les, Budapest, Bucarest, Katowice, Sevilla i Bilbao. Les aerolínies amb connexions amb Castelló han programat per a l'actual campanya estival, que abasta des de final de març fins a final d'octubre, més de 700 vols regulars amb eixida o destinació en l'aeroport castellonenc.

La consellera ha incidit en què l'activitat comercial se sostindrà durant la temporada hivernal, que arranca a la fi d'octubre, amb la continuïtat de quatre de les rutes que estan operant a l'estiu i l'activació de les noves connexions de Dublín i Madrid.

Te puede interesar
Lo más visto