L'Arenal Sound 2022 torna amb més de 300.000 mil espectadors

L'onzena i esperada edició de l'Arenal Sound arranca oficialment avui dijous 4 d'agost

04 de agosto de 2022 Redacció Redacció

L'onzena i esperada edició de l'Arenal Sound  arranca oficialment avui dijous 4 d'agost, després de completar amb les dues jornades de festes de benvinguda amb èxit, amb artistes com Quevedo, Chema Ribas, La Zowi, Luna Ki i Ardiya, entre molts més, en el Beach Club. L'Arenal Sound va tornar a fer Sold Out el primer dia d'eixida a la venda i s'espera enguany a més de 300.000 mil espectadors durant la setmana de l'esdeveniment.

Enguany, Arenal Sound i PortAventura inauguren un nou espai en el  recinte. Es tracta del Stream Stage des d'on es retransmetrà un programa en directe amb els xics de Yo Interneto a través de Twitch a més de poder comptar amb entrevistes a artistes, assistents i influencers.

Enguany també s'han organitzat nous centres d'acreditacions com el dispositiu que es va fer a l'arribada dels autobusos, que esperava a més de 10.000 mil persones únicament amb els autobusos oficials. Aquest sistema va agilitar les acreditacions i va fer l'experiència molt més còmoda per als assistents.

El cartell d'aquesta edició espera a grans artistes com a C.tangana, Bizarrap, Mike Towers, Duki, Afrojack, Lola Indigo, Cali i el Dandee, Rels B, Omar Montes, entre molts més que completen el cartell. La majoria del públic correspon amb l'anomenada generació Z, d'edat compresa entre 18 i 25 anys.

L'impacte de l'Arenal Sound no sols es veurà reflectit en els joves que viuen un festival per primera vegada després de 3 anys de pandèmia, sinó que deixa un impacte de 42 milions en la localitat de Borriana i a la província de Castelló i genera més de 4.700 llocs de treballs directes i indirectes. Encara es poden adquirir a través de la pàgina web entrades de dia i entrades per a la festa Clandestine que se celebra el diumenge.

Lo más visto