Castelló aprova el conveni amb l'UJI per a la nova convocatòria de les Beques Talent

Aquestes ajudes a la formació i investigació als i les estudiants de la ciutat tenen un import total de 25.000 euros

Educació 05 de agosto de 2022 Redacció Redacció

La Junta de Govern Local ha aprovat hui el nou conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Castelló i la Universitat Jaume I (UJI) per a la gestió de les Beques Talent Ciutat de Castelló destinades a estudiants de l'UJI matriculats en un grau o màster universitari durant el curs acadèmic 2022-2023. Una nova edició de les beques per un import total de 25.000 euros.

“Aprovem un nou conveni entre l'Ajuntament i la Universitat Jaume I per a la pròxima convocatòria de les Beques Talent Ciutat de Castelló, destinades a afavorir el foment del talent amb ajudes a la formació investigadora”, ha explicat l'alcaldessa, Amparo Marco. “Renovem així el compromís de l'Ajuntament amb el foment del talent i el suport als i les joves estudiants de la ciutat i els ajudem en la continuació d'estudis”, ha manifestat l'alcaldessa.

Aquest conveni aprovat hui per la  Junta de Govern Local plasma el compromís de l'Ajuntament amb el foment del talent de la ciutadania i amb l'ajuda per a la formació de l'estudiantat de la Universitat Jaume I. En aquest sentit, recull que totes dues entitats (tant el consistori com l'UJI) tenen objectius i interessos comuns en els camps acadèmic, científic, cultural i/o social i que aquest conveni és el resultat d'això.

A mitjan juny es van entregar els diplomes de l'última convocatòria de les Beques Talent Ciutat de Castelló, que va premiar projectes d'investigació sobre la ciutat emmarcats en els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). Les últimes investigacions becades són: ‘Anàlisi de l'eficàcia de les Zones de Baixes Emissions (ZBE) i de la seua contribució a la descarbonització’ (ODS 5); ‘Una mica més poble i una mica menys ciutat’ (ODS 6) i ‘Estudi de l'alliberament de fàrmacs cap a les masses d'aigua per part de les Edar’ (ODS 10). La concessió de les beques implica una ajuda de 2.500 euros per a cadascun dels estudiants amb l'objectiu de col·laborar en la seua formació i contribuir a l'esforç econòmic que suposa la realització dels estudis de grau o màster.

Te puede interesar
Lo más visto