El TAU Castelló té tres jugadors del TOP15 de la passada temporada

La nova temporada comença el pròxim 5 de setembre

Esports 06 de agosto de 2022 Redacció Redacció
FZefsaOWYAAWrAo

El TAU Castelló es va de vacances amb la plantilla tancada i per tant els deures fets per a començar la nova temporada 22-23 oficialment el 5 de setembre. Plantilla en la qual cal ressaltar en primer lloc que l'equip tauleller ha aconseguit fer les renovacions que pretenia i que estaven a l'abast del pressupost per a aquesta temporada. En segon lloc destacar que els castellonencs tenen tres jugadors, Stutz, Nesbitt i Rei, que la passada temporada van estar entre els 15 millors jugadors de la lliga LEB Or.  


“Tenim un equip compensat i equilibrat que manté el bloc de les temporades anteriors al que li hem afegit jugadors per a potenciar els llocs que estaven més febles” afirmava Juan Antonio Orenga qui veu com una gran fortalesa “l'experiència del bloc i l'equilibri i versatilitat que hi ha en totes les posicions que li donarà a l'equip diferents maneres de jugar”.


Una de les incògnites per a aquesta temporada era com anava ha començar Edu Durán la pretemporada transcorreguts deu mesos ja des que es lesionara en aquell primer partit contra l'Osca. Orenga revelava està incògnita de l'estat actual de Durán , “Edu està molt bé. Ha fet una recuperació molt bona i completant el timing que li tocava. Està fent ja exercicis amb pilota i començarà la pretemporada amb normalitat. A poc a poc haurà d'anar agafant el ritme de partits”.


El que si serà una incògnita per ser novençà en la lliga serà el togolés Ezekiel Alley. Orenga ho descrivia així, “Ezekiel és un jugador polivalent, és un anotador, molt ràpid i bon passador. La seua posició és el dos, també pot fer l'u. És molt bon defensor i li donarà a l'equip intensitat”. El club va posar en les seues xarxes fa uns dies un vídeo on es veuen les bones maneres que l'estatunidenc amb passaport de Togo té i que ha demostrat en la NCAA americana.


La direcció esportiva del club ha fet una gran faena per a deixar l'equip llest abans de prendre's unes xicotetes vacances. Juntament amb Orenga han confeccionat un equip perquè el públic de tota la província es divertisca. Un equip anotador, que defense agressiu i que d'espectacle.

Te puede interesar
Lo más visto