Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Xilxes estudia el projecte constructiu i les alternatives de regeneració del litoral plantejades pel Ministeri

El projecte contempla diferents alternatives per a protegir el passeig a través d'un cordó dunar amb una longitud màxima de 1’05 km

General 08/08/2022 Redacció Redacció
pexels-clem-onojeghuo-127673

L'Ajuntament de Xilxes està estudiant tant el projecte constructiu per a regenerar i estabilitzar la zona sud del litoral com les diferents alternatives plantejades pel Ministeri de Transició Ecològica, després de treure a licitació pública aquesta actuació amb una inversió aproximada de 3’8 milions d'euros, tràmit previ a la licitació de les obres.

Els serveis tècnics municipals estan valorant el projecte, que permetrà estabilitzar el tram sud amb l'ampliació de 4 espigons, així com les propostes alternatives contemplades per a protegir el passeig marítim en el vessant més al sud a través de la disposició d'un cordó dunar que podria sumar fins a 1’05 km.

“Després de tants anys d'espera, per fi tenim damunt de la taula el projecte per a regenerar el litoral de Xilxes. Això significa que hi ha un compromís real per part d'aquest govern, estem avançant i aquesta reivindicació tan necessària per a la nostra costa està més prop de ser una realitat”, ha indicat l'alcalde de la població, José Martínez.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter