Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

El diputat de sostenibilitat reivindica el paper de les educadores ambientals amb les activitats de conscienciació a l’estiu

El diputat de Sostenibilitat, Ignasi Garcia, ha visitat el punt informatiu de les educadores ambientals del Consorci C1 de la Diputació de Castelló situat a la Torre la Sal de Cabanes

Educació 07/08/2022 Redacció Redacció

L'equip d'educadores ambientals  del Consorci C1 de la Diputació  de Castelló, situat a la Torre la Sal de Cabanes ha preparat al costat de l'oficina de Turisme el joc de l'oca adaptat per als més menuts per tal de donar a conéixer la correcta separació dels residus. En aquest sentit, Garcia ha assenyalat que "l'educació ambiental és una ferramenta fonamental per a la transició ecològica, per tal d'aconseguir el canvi cap a una economia circular".
Durant el mes d'agost, les educadores ambientals estaran duent a terme diferents activitats a les escoletes d'estiu i als carrers dels diferents municipis de menys de 5.000 habitants corresponents al Consorci C1.

Te puede interesar

foto ivaj

L'IVAJ (Institut Valencià de la Joventut) és l'organisme encarregat de gestionar les places en albergs i campaments per a grups juvenils a través del programa Viu l'Estiu.

Redacció
Educació 18/05/2023

Les instal·lacions dels albergs i campaments gestionats per l'IVAJ en el marc del programa Viu l'Estiu ofereixen als grups juvenils serveis de pensió completa, que inclou les tres àpats principals (esmorzar, dinar i sopar). A més, s'inclou l'allotjament en habitacions compartides amb lliteres o altres tipus d'allotjament adequat per a grups.

Lo más visto

Newsletter