L’Associació Musical Santa Cecília d'Almenara celebra el tradicional concert d'estiu a la platja Casablanca

Van participar la banda simfònica i CantdeCor, la coral de l'entitat

08 de agosto de 2022 Redacció Redacció

L’Associació Musical Santa Cecilia d’Almenara va oferir ahir el tradicional concert d'estiu en el marc de les festes de la Platja Casablanca de la localitat. En el concert es va combinar tant la música instrumental com la vocal, perquè van participar 50 músics de la banda simfònica amb els seus instruments, així com 20 cantants de la coral CantdeCor, que forma part de l'associació.

En l'apartat instrumental van destacar entre altres temes el pasdoble Las Arenas i Bonaparte, mentre que en l'apartat vocal, es van interpretar Princesa negra, Paraules d’amor, Desde mi libertad i Fent camí. El concert va acabar amb el tema Mediterrània de la Fúmiga interpretat per la coral i la banda, amb l'acompanyament del públic que va assistir, amb el que va quedar demostrada una vegada més la màgia de la música.

Pilar Forner, presidenta de l’Associació Musical Santa Cecilia ha destacat la importància d'aquest concert d'estiu per al progrés de la societat musical, destacant la gran implicació, unió, cohesió i treball realitzat per a oferir una gran vetlada musical per als veïns i veïnes d'Almenara. Un concert que “tanca temporada, però que alhora, obri amb gran impuls i noves empentes un nou curs apassionant, ple de molta música"

Lo más visto