El Centre Social Miguel Hernández de la platja Casablanca d'Almenara acollirà el cicle cultural i musical "La Mar de Cultures"

Demà serà la presentació i els següents dimecres arribaran les actuacions de Raquel Lúa, Mara Aranda i Carola Ortiz

Cultura 09 de agosto de 2022 Redacció Redacció
marculturesconcerts

El Centre Social Miguel Hernández de la Platja Casablanca d'Almenara tornarà a ser a partir de demà la seu del cicle musical i cultural “La Mar de Cultures” que arriba a la seua tercera edició enguany, en la qual incorpora la novetat de la presentació, que se sumarà als concerts de Raquel Lúa, Mara Aranda i Carola Ortiz, que arribaran en les pròximes setmanes.

Així doncs, la Mar de Cultures començarà demà a les 20 hores amb una xarrada-conferencia sobre el turisme sostenible i la seua importància com a motor cultural, econòmic i social, que estarà a càrrec de Sergi Alejos, president d’Arrels.

A continuació arribarà el torn de la música, amb el concert de la compositora i multinstrumentista valenciana Isabel Latorre, amb el seu projecte Eixa, centrant-se en l'acordió. Latorre dota a la seua música d'unes formes contemporànies, combinant el folk mediterrani, la música antiga, el jazz i l'experimentació.

Després d'aquesta presentació arribaran setmanalment els concerts de la Mar de Cultures. Així, el dimecres 17 d'agost arribarà la cançó d'autora amb Raquel Lúa, mentre que el dimecres 24 serà el concert de Mara Aranda, que posa la veu a la música antiga del Mediterrani. El cicle el tancarà Carola Ortiz el dimecres 31 d'agost amb música folk de repertori tradicional.

L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat que “un any més, Almenara aposta per la celebració en el Centre Social Miguel Hernández d'aquest cicle musical i cultural amb cantants de prestigi que realitzen una sèrie de concerts únics”.

El projecte La Mar de Cultures naix per iniciativa d’Artèria Cultural amb el suport d’Arrels, a més del Servei de Promoció Lingüística de la Generalitat Valenciana i els ajuntaments que alberguen les actuacions i la setmana prèvia de presentacions que són: Almenara, Vinaròs, Orpesa i Almassora.

Te puede interesar
Lo más visto