Turisme Comunitat Valenciana prepara la difusió en mitjans digitals de la Copa Davis 2022

La fase de grupos de la Copa Davis, que enfrentará a España, Canadá, Serbia y Corea, tendrá lugar en València del 13 al 18 de septiembre

Esports 15 de agosto de 2022 Redacció Redacció
pexels-gonzalo-facello-1432039

La celebració d'una de les fases de grup de la Copa Davis 2022 a la ciutat de València és l'eix entorn del qual Turisme Comunitat Valenciana està preparant una sèrie d'accions comunicatives en mitjans digitals encaminades tant a la convocatòria i atracció de públic per a l'esdeveniment, com a la difusió de destins i plans compatibles amb aquest esdeveniment esportiu. 

La fase de grups de la Copa Davis, que enfrontarà a Espanya, el Canadà, Sèrbia i Corea, tindrà lloc a València, per això Turisme CV està preparant diverses accions en el seu ecosistema digital dirigides a la difusió d'aquest esdeveniment. 

L'element principal d'aquesta estratègia comunicativa serà la creació d'una 'landing page', que se situarà en el portal de Turisme, proporcionant tota la informació necessària per a organitzar la visita a València en ocasió d'aquest campionat, que tindrà lloc en el pavelló Font Sant Lluís, del 13 al 18 de setembre

En aquesta pàgina es facilitarà l'accés a dades sobre el torneig, la ciutat, esdeveniments i plans en dates pròximes, així com proposades de destins i experiències que poden motivar a les persones aficionades al tennis.

Es tracta de promocionar més enllà de la ciutat de València, i per a això s'oferiran plans complementaris que animen a recórrer el territori. Estaran disponible en espanyol, valencià, anglés, francés i alemany. 

A més, s'actualitzarà l'agenda d'esdeveniments del Portal Turístic incloent la celebració dels partits de la Copa Davis 2022 i la secció de notícies.

També es prepararà l'enviament d'un butlletí especial amb informació de la competició i, en xarxes socials, des del 15 d'agost i fins al 18 de setembre, s'aniran succeint les publicacions amb l'etiqueta #CopaDavisValència, amb 'posts' diaris, del 13 al 18 de setembre.

Te puede interesar
Lo más visto