Turisme Comunitat Valenciana prepara la difusió en mitjans digitals de la Copa Davis 2022

La fase de grupos de la Copa Davis, que enfrentará a España, Canadá, Serbia y Corea, tendrá lugar en València del 13 al 18 de septiembre

Esports 15 de agosto de 2022 Redacció Redacció
pexels-gonzalo-facello-1432039

La celebració d'una de les fases de grup de la Copa Davis 2022 a la ciutat de València és l'eix entorn del qual Turisme Comunitat Valenciana està preparant una sèrie d'accions comunicatives en mitjans digitals encaminades tant a la convocatòria i atracció de públic per a l'esdeveniment, com a la difusió de destins i plans compatibles amb aquest esdeveniment esportiu. 

La fase de grups de la Copa Davis, que enfrontarà a Espanya, el Canadà, Sèrbia i Corea, tindrà lloc a València, per això Turisme CV està preparant diverses accions en el seu ecosistema digital dirigides a la difusió d'aquest esdeveniment. 

L'element principal d'aquesta estratègia comunicativa serà la creació d'una 'landing page', que se situarà en el portal de Turisme, proporcionant tota la informació necessària per a organitzar la visita a València en ocasió d'aquest campionat, que tindrà lloc en el pavelló Font Sant Lluís, del 13 al 18 de setembre

En aquesta pàgina es facilitarà l'accés a dades sobre el torneig, la ciutat, esdeveniments i plans en dates pròximes, així com proposades de destins i experiències que poden motivar a les persones aficionades al tennis.

Es tracta de promocionar més enllà de la ciutat de València, i per a això s'oferiran plans complementaris que animen a recórrer el territori. Estaran disponible en espanyol, valencià, anglés, francés i alemany. 

A més, s'actualitzarà l'agenda d'esdeveniments del Portal Turístic incloent la celebració dels partits de la Copa Davis 2022 i la secció de notícies.

També es prepararà l'enviament d'un butlletí especial amb informació de la competició i, en xarxes socials, des del 15 d'agost i fins al 18 de setembre, s'aniran succeint les publicacions amb l'etiqueta #CopaDavisValència, amb 'posts' diaris, del 13 al 18 de setembre.

Te puede interesar
maxres

Última competició de Bellido

Redacció
Esports 06 de junio de 2024

José Emilio Bellido, gran esportista de salt i amb 16 medalles en Campeonats d'Espanya, es retira en el club de la seua vida, el Club Atletismo Playas Castellón.

Lo más visto