Xilxes dinamitza l'economia local amb la celebració de la Fira del Comerç del 13 al 15 d'agost

L'esdeveniment aprofita aquestes dates de màxima afluència turística per a donar a conèixer l'oferta dels establiments locals

General 11 de agosto de 2022 Redacció Redacció
Feria Comercio (9-8-22)

Xilxes celebrarà la Fira del Comerç del 13 al 15 d'agost en el Passeig Marítim, esdeveniment que aprofita aquestes dates de màxima afluència turística per a dinamitzar l'economia local apropant l'oferta dels establiments del municipi a veïns i visitants.

La inauguració de la fira, organitzada per l'Associació Local de Comerços i Empreses de Xilxes i l'Ajuntament, està prevista per a aquest dissabte a les 19.00 hores. Així mateix, la mostra comptarà amb la participació de Tejidos Ana Mari, Multitenda Minguet i Energías Xilxes, Joyería Alcañiz, Dulce Tentación i Melons El Gamberro, a més de diferents associacions locals.

Aquest esdeveniment forma part de la programació de les festes de Sant Roc, que viurà el nucli marítim entre l'11 i el 21 d'aquest mes, i se suma a les diferents iniciatives impulsades pel consistori per a fomentar les vendes del comerç local. Entre elles, destaquen les diferents fires i campanyes desenvolupades al llarg de tot l'any.

Te puede interesar
Lo más visto