Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Xilxes dinamitza l'economia local amb la celebració de la Fira del Comerç del 13 al 15 d'agost

L'esdeveniment aprofita aquestes dates de màxima afluència turística per a donar a conèixer l'oferta dels establiments locals

General 11 de agosto de 2022 Redacció Redacció
Feria Comercio (9-8-22)

Xilxes celebrarà la Fira del Comerç del 13 al 15 d'agost en el Passeig Marítim, esdeveniment que aprofita aquestes dates de màxima afluència turística per a dinamitzar l'economia local apropant l'oferta dels establiments del municipi a veïns i visitants.

La inauguració de la fira, organitzada per l'Associació Local de Comerços i Empreses de Xilxes i l'Ajuntament, està prevista per a aquest dissabte a les 19.00 hores. Així mateix, la mostra comptarà amb la participació de Tejidos Ana Mari, Multitenda Minguet i Energías Xilxes, Joyería Alcañiz, Dulce Tentación i Melons El Gamberro, a més de diferents associacions locals.

Aquest esdeveniment forma part de la programació de les festes de Sant Roc, que viurà el nucli marítim entre l'11 i el 21 d'aquest mes, i se suma a les diferents iniciatives impulsades pel consistori per a fomentar les vendes del comerç local. Entre elles, destaquen les diferents fires i campanyes desenvolupades al llarg de tot l'any.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter